Gündem Sakarya'da silahlı dehşet! Üstlerine kurşun yağdırdı

Sakarya'da silahlı dehşet! Üstlerine kurşun yağdırdı

28.01.2021 - 12:58 | Son Güncellenme:

Gelen son dakika haberine göre; Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde özel bir hastanenin önünde kimliği belirsiz bir kişi, yanında taşıdığı silahla husumetli olduğu 3 kardeşin üzerine kurşun yağdırdı. Tedaviye alınan 3 kardeşten durumu ağır olan Ali Atmaca, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Olay, öğle saatlerinde, Adapazarı ilçesi Tepekum Mahallesi Beyhekim Sokak’ta meydana geldi. Abdulkadir (26) ve Ahmet Furkan (21) ve Ali Atmaca kardeşler bir kişi arasında çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine bu kişi, yanındaki tabancasını çekip, Atmaca kardeşlere peş peşe ateş etti. 

Haberin Devamı

Aynı sokakta bulunan bir özel hastanede görevli sağlık görevlileri olay yerine koşarak yaralılara müdahale etti. Kalbi durduğu belirlenen Ali Atmaca, sağlık ekipleri tarafından kalp masajıyla hayata döndürülüp, özel hastaneye kaldırıldı. Abdulkadir Atmaca ve Ahmet Furkan Atmaca ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan yaralılardan Ali Atmaca, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. 

Sakaryada silahlı dehşet Üstlerine kurşun yağdırdı

DÜĞÜN KONVOYUNDAKİ TARTIŞMA SONRASI OLAY YAŞANMIŞ

Adapazarı’nda Ali Atmaca'nın öldüğü, 2 kardeşinin de yaralandığı olaya, düğün konvoyu sırasında yaşanan tartışmanın neden olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre, Sakarya’nın Arifiye ilçesinde düğün konvoyu sırasında iki grup arasında tartışma çıkarken, araya girenler tarafları yatıştırdı. Nikah için Adapazarı’nda bulunan salona gelindiği sırada tartışma yeniden alevlendi. Tabancasını çıkaran kişi, 3 kardeşin üzerine kurşun yağdırdı. Aracına binen kişi olay yerinden kaçtı. Polis kimliğini belirlediği kişiyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Bu arada, sağlık çalışanlarının ve etrafta bulunanların yaralılara müdahale anları ise vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Sakaryada silahlı dehşet Üstlerine kurşun yağdırdı