Gündem Samsun'da korona tedavisi gören doktor, hayatını kaybetti!

Samsun'da korona tedavisi gören doktor, hayatını kaybetti!

08.01.2021 - 10:21 | Son Güncellenme:

Samsun’da özel bir hastanede ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak görev yapan Dr. Necati Emirhan (36), koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Samsunda korona tedavisi gören doktor, hayatını kaybetti

Bafra ilçesinde özel bir hastanede ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak görev yapan Dr. Necati Emirhan bir süre önce koronavirüse yakalandı. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hastanesi'nde 20 gündür tedavi gören Dr. Emirhan, dün doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Emirhan, bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

Haberin Devamı

Samsun Valisi Zülkif Dağlı sosyal medya üzerinden Dr. Necati Emirhan için başsağlığı mesajı paylaştı. Vali Dağlı, "Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim. Sağlık camiamızın başı sağ olsun" mesajı paylaştı.

GÖREV YAPTIĞI HASTANEDE TÖREN DÜZENLENDİ

Samsun'da koronavirüsten hayatını kaybeden Op.Dr. Necati Emirhan için görev yaptığı özel hastanede tören düzenlendi. Törene Bafra ilçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın ve mesai arkadaşları katıldı. Törende konuşan Hastane Başhekimi Hasan Şekercioğlu, "Değerli kardeşimiz Doktor Necati Emirhan'ı Covid nedeniyle kaybetmiş bulunuyoruz. Çok değerli hizmetleri olan bir arkadaşımız. Acımız sonsuz. Son derece üzgünüz. Tıp dünyasının başı sağ olsun. Değerli arkadaşımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. İnşallah böyle durumları yaşamıyoruz. İnşallah bu hastalıktan kurtuluruz. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Başhekim Şekercioğlu’nun ardından konuşan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ise, "Bu salgınla mücadelede kutsal bir görev ifa eden sağlık çalışanlarımızın başı sağ olsun diyorum. Mekanları cennet olsun. Allahım rahmeti ile muamele etsin. Gerçekten kutsal bir görev ifa ettiler. Sağlık sundular. Tekrar Allah rahmet etsin diyorum. Başınız sağ olsun" diye konuştu. Konuşmaların ardından yapılan törende Emirhan'ın mesai arkadaşları duygusal anlar yaşarken bazı sağlık çalışanları gözyaşlarına hakim olamadı.

Op.Dr. Necati Emirhan'ın cenazesi, bugün Samsun’un Çarşamba ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.