Gündem Sancaktepe'de katliam yapan 15 yaşındaki şoför adliyeye sevk edildi

Sancaktepe'de katliam yapan 15 yaşındaki şoför adliyeye sevk edildi

09.06.2017 - 14:29 | Son Güncellenme:

Sancaktepe'de 2 çocuğun ölümü, 2 çocuğun da yaralanmasına sebep olan minibüsü direksiyonunda oturan 15 yaşındaki R.A ile 13 yaşındaki kardeşi S.A (13) ve babaları İlhan A. gözaltına alındı. 2 kardeşten biri, S.A,  Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'nde avukat nezdinde alınan ifadesinin  ardından serbest bırakıldı.  Olay sırasında minibüsün direksiyonunda oturan  R.A ve baba İlhan Askerler adliyeye sevkedildi.

Sancaktepede katliam yapan 15 yaşındaki şoför adliyeye sevk edildi

Sancaktepe'de, sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüs, sokak üzerinde oynayan 3 çocuğa çarptıktan sonra duramayarak binaya girdi. Önüne aldığı çocuklardan 9 yaşındaki Efe Yavuz Tepe ile odada oynarken çarpmanın etkisiyle üzerine duvar yıkılarak ezilen 4 yaşındaki Elif Dursun hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

ŞOFÖR 15 YAŞINDA
2 çocuğun ölümü, 2 çocuğun da yaralanmasına sebep olan minibüsün direksiyonunda oturan 15 yaşındaki R.A ile 13 yaşındaki kardeşi S.A (13) ve babaları İlhan Askerler olaydan sonra gözaltına alındı. Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'nde avukat nezdinde alınan ifadesi alınan 2 kardeşten 13 yaşındaki S.A, serbest bırakıldı. Olay sırasında minibüsün direksiyonunda oturan R.A ve baba İlhan A. adliyeye sevkedildi.