Gündem Savaşçı 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

24.12.2017 - 19:18 | Son Güncellenme:

Savaşı dün akşam 26. son bölümü ile ekrana geldi. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Savaşçı'nın son bölümünde Yüzbaşı Haydar üniformasından vazgeçmeye kararlıdır. Peki Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Savaşçı 26. bölümüyle ekranlara geldi. Savaşçı'nın 26. bölümün Kılıç Timi, Temo'yla bağlantısı olan teröristleri yakalamak için büyük bir harekat başlattı. Peki Savaşçı 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SAVAŞÇI 27. BÖLÜM FRAGMANI

Savaşçı 27. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

SAVAŞÇI 26. BÖLÜM ÖZETİ

Savaşçı’da nefesler tutuluyor!

Kırlangıç Paşa, Pia’yla ilgili şüphelerinde haklı mı çıkıyor? Pia’nın Albay Kopuz’un hayatına girmesi, Temo’nun büyük planının bir parçası mı? Pia’nın evinde her şeyden habersiz bulunan Kopuz Albay için şimdi ölümle yaşam arasında ince bir çizgi vardır.

Yüzbaşı Haydar ise yıllarca gururla üzerinde taşıdığı üniformasından vazgeçmeye kararlıdır. Yörük Haydar’ın istifa etmesini önlemek sandıkları kadar kolay olmayacak ama Kağan’ın devreye girmesi Haydar’ı bir kez daha düşünmeye itecektir.

Bu arada Kılıç Timi, gelen istihbaratlar doğrultusunda, Temo’yla bağlantısı belirlenen teröristleri ele geçirmek için harekete geçer. Gerilimin gittikçe tırmandığı bu operasyonda, gelişen olaylar timi ölümle burun buruna getirirken, Kılıç Timi’nde silinmeyecek izler bırakacaktır...

Savaşçı yeni bölümüyle Pazar 20.00'de FOX'ta!