Gündem Savaşçı 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

28.01.2018 - 15:28 | Son Güncellenme:

Savaşçı 29. son bölümü ile yine büyük bir heyecana sahne oldu. Fox TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Savaşçı'nın son bölümünde büyük sürprizler yaşandı. Peki Savaşçı dizisinin 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Savaşçı aksiyon dolu bir bölümle daha dün akşam ekranlara geldi. Fox Tv ekranlarının macera dolu dizisi Savaşçı 29. bölümde Kılıç Timi’nin destansı hikayesine bir yenisi daha eklendi! Peki Savaşçı 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

SAVAŞÇI 30. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Savaşçı 30. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

SAVAŞÇI 29. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kılıç Timi’nin destansı hikayesini anlatan Savaşçı’da heyecan devam ediyor!

Kağan Aslı’yla başbaşa kahvaltı yapmayı planlarlar ama onu büyük bir sürpriz beklemektedir. Kağan isyan ederken Aslı durumu idare etmeye çalışır. Serdar ise Kağan’a Yıldız’ı sevdiğini söylemek için cesaretini toplar ama gelişen beklenmedik olay işini daha da zorlaştıracaktır.

Yüzbaşı Kağan’a gelen acil operasyon emriyle harekete geçen Kılıç Timi’nin görevi, bölücü örgütün yönetici kadrosundaki bir teröristi Kuzey Suriye’de ele geçirip, Ankara’ya getirmektir. Örgüt ve dış bağlantılarıyla ilgili çok önemli bilgilere sahip olduğu bilinen bu teröristin konuşması Albay Kopuz ve General Kutalmış için çok önemlidir. Binlerce masum Mehmetçik’in şehit olmasından sorumlu olan bu teröristi Ankara’ya kadar götürmek Yüzbaşı Kağan ve Yüzbaşı Haydar için hiç kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

Diğer tarafta Temo ise yatırıldığı hastaneden kaçmak için fırsat kollarken, Pia’nın Albay Kopuz’u öldürmek için yeni bir hamlesi vardır.

Savaşçı yeni bölümüyle Pazar 20.00'de FOX'ta!

Yazarlar