Gündem Savaşçı 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

25.02.2018 - 09:47 | Son Güncellenme:

Savaşçı 33. bölümüyle yine büyük bir heyecana sahne oldu. FOX TV'nin heyecan dolu dizisi Savaşçı yeni bölümde Kopuz Albay ve Kuzgun arasında flaş bir gelişme yaşandı. Peki Savaşçı 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Pazar akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Savaşçı yeni bölümü ile iyne heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı. Peki Savaşçı 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

SAVAŞÇI 33. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kılıç Timi Yahya Batur’dan gelen istihbaratla Galip’i kurtarmak için yola çıkmıştır. Çeto ve adamları ellerinden kaçırdıkları Galip’in izini sürerken, Galip ölümle yaşam arasında ince bir çizgidedir. Zamana karşı yarışan Kılıç Timi’ni hiçbir engel durduramayacak ama Emre’ye gelen bir telefon onları zor durumda bırakacaktır.

Diğer tarafta Pia, eski kocası Kuzgun’un gerçek yüzünü görür ve hayatının en büyük acısını yaşar. Kuzgun ise Albay Kopuz’u Pia’nın gözleri önünde ortadan kaldırmaya kararlıdır ve bu planı için hazırlıklara başlar. Kopuz Albay Kuzgun tuzağına doğru ilerlerken, Kılıç Timi de kırsalda Çeto ve adamlarının saldırısı altında kalacaktır.

SAVAŞÇI 34. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Savaşçı 34. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.