Gündem Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

20.11.2017 - 08:01 | Son Güncellenme:

Savaşçı dün akşam 21. bölümü ile ekrana geldi. Dün akşam yayınlanan son bölümde Yüzbaşı Haydar kendini kaybediyor. Sarp Levendoğlu'nun da dahil olduğu Savaşçı dizisinin 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı izleyici araştırma halinde. Savaşçı 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Savaşçı son bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Savaşçı'nın 22. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaşçı’da olaylar hız kesmiyor!

Sınır ötesinde Doktor’u ele geçiren Kılıç Timi ve Albay Kopuz, dönüş yolunda kalabalık bir grup teröristle çatışmaya girer. Doktor kaçmak için fırsat kollarken, ağır silahlarla saldırı altında kalan time sınır ötesinde oldukları için takviye imkansızdır. Resmi makamlarla temasa geçen General Kutalmış, timini kurtarmak için Jandarma Özel Harekat'tan Yüzbaşı Haydar Bozkurt’u görevlendirir.
Yüzbaşı Haydar ve komutasındaki askerler, Kılıç Timi’ni ve Albay Kopuz’u cehennemden çıkarmak için hemen harekete geçer. Umutlar tükenirken hiç beklenmedik bir gelişme olayların seyrini değiştirecektir.

Savaşçı Pazar akşamı 20.00’de FOX’ta!

Yazarlar