Geri Dön

Seda Bakan kimdir? Seda Bakan kiminle evli?

10 Ekim 1985'de doğan Seda Bakan, dizi ve sinema oyuncusu. Son zamanlarda hamileliğiyle gündeme gelen Seda Bakan, anne olmak için sabırsızlanıyor. Peki Seda Bakan kiminle evli? Seda Bakan hangi dizi-filmlerde oynadı? İşte Seda Bakan hakkında merak edilen bilgiler...

Seda Bakan kimdir? Seda Bakan kiminle evli?

Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü mezunudur. Özellikle Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisindeki Eda rolüyle tanınmıştır. Kardeş Payı dizisindeki Feyyza rolüyle popülerliğini arttırmıştır.

Tv8 de yayımlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye programının 2016 sezonunda juri üyeliği yapmıştır.

Oyuncu Seda Bakan, 4 Ekim 2014 tarihinde müzisyen Ali Erel ile evlenmiştir.

Filmografisi

Öldür Beni Sevgilim -(2018)
Arif V 216 -(2018) (Pembe Şeker/Alev)
Bana Sevmeyi Anlat (2016-2017) (Leylâ)
Kara Bela (2015) (Burcu)
Kardeş Payı (2014-2015) (Feyyza)
Zaman Makinesi 1973 (2014) (Yasemin/Deniz)
Behzat Ç. Ankara Yanıyor (2013)
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm (2011) (Eda Akkaya)
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (2010-2013) (Eda Akkaya)
Şen Yuva (2010) (Oya)
Umut (2009) (Meryem)
Geniş Aile (2009) (Esma)
Makber (2009) (Güneş)
Adanalı (2008-2009) (Başak)
Pars: Narkoterör (2008) (Zülfiye - Zülüf)

Televizyon programları

Yetenek Sizsiniz Türkiye (jüri)

Havaya ateş açan magandalar, mahalle bekçilerine saldırdıAdana'da havaya tabanca ve pompalı tüfekle ateş açan magandalar, kendilerine müdahale etmek isteyen mahalle bekçelerine de saldırdı. Saldırganların açtığı ateşte bir mahalle bekçisi elinden yaralandı.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber

Türkiye’nin haber yaşam platformu Milliyet Dijital yenilendi!

Uygulama ile devam et, gündemi kaçırma!

Şimdi DeğilHemen Keşfet