Geri Dön

Seda Bakan kiminle evli? Seda Bakan kaç yaşında?

Ünlü oyuncu Seda Bakan, anne oldu. Bir kız çocuğu dünyaya getiren Seda Bakan'ın takipçileri arayışa geçti. Peki Seda Bakan kiminle evli? Seda Bakan kaç yaşında?

Seda Bakan kiminle evli? Seda Bakan kaç yaşında?

10 Ekim 1985'te Gebze'de doğan Seda Bakan, dizi ve sinema oyuncusu.

Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü mezunudur. Özellikle Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisindeki Eda rolüyle tanınmıştır. Kardeş Payı dizisindeki Feyyza rolüyle popülerliğini arttırmıştır.

Tv8 de yayımlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye programının 2016 sezonunda juri üyeliği yapmıştır.

Oyuncu Seda Bakan, 4 Ekim 2014 tarihinde müzisyen Ali Erel ile evlenmiştir.

Filmografisi


Öldür Beni Sevgilim -(2018)
Arif V 216 -(2018) (Pembe Şeker/Alev)
Bana Sevmeyi Anlat (2016-2017) (Leylâ) [3]
Kara Bela (2015) (Burcu)[4]
Kardeş Payı (2014-2015) (Feyyza)[5]
Zaman Makinesi 1973 (2014) (Yasemin/Deniz)
Behzat Ç. Ankara Yanıyor (2013)
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm (2011) (Eda Akkaya)
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (2010-2013) (Eda Akkaya)
Şen Yuva (2010) (Oya)
Umut (2009) (Meryem) [6]
Geniş Aile (2009) (Esma)
Makber (2009) (Güneş)[7]
Adanalı (2008-2009) (Başak)
Pars: Narkoterör (2008) (Zülfiye - Zülüf)[8]

ABD'li emekli Korgeneral: YPG'ye silah vermemiz hataydıAmerika'nın eski Avrupa Kuvvetleri Komutanı Emekli Korgeneral Ben Hodges, CNN Türk'e konuştu ve flaş açıklamalara imza attı. Doğaç Boran’ın özel röportajında, Türkiye-Amerika ilişkilerini değerlendiren Hodges, tarihi nitelikte bir açıklamaya imza atarak, "Terör örgütü YPG'ye silah vermemiz hataydı" şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber

Türkiye’nin haber yaşam platformu Milliyet Dijital yenilendi!

Uygulama ile devam et, gündemi kaçırma!

Şimdi DeğilHemen Keşfet