Gündem Sefirin Kızı 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Büyük ayrılık...

Sefirin Kızı 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Büyük ayrılık...

31.03.2020 - 12:41 | Son Güncellenme:

Sefirin Kızı 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? STAR TV'nin ilgiyle izlenilen dizisi Sefirin Kızı dün 15. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Büyük ayrılığın yaşandığı bölümde, nasuh tevbesi ise damga vurdu. Peki tüyleri ürperten sahnede söylenilen nasuh tevbesi nedir? Sabırsızlıkla beklenilen Sefirin Kızı 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sefirin Kızı 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Büyük ayrılık...

Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Sefirin Kızı dün akşam yayınlandı. Sancar ve Nare arasında yaşananlar izleyicide büyük merak uyandırdı. Nare, Menekşe'nin hamile olduğunu öğrendikten sonra Sancar'a nasuh tevbesi etti. Peki nasuh tevbesi nedir, ne demek?

Haberin Devamı

NASUH TEVBESİ NEDİR, NE DEMEK?

Nasuh tövbesini yakalayan ve affa mazhar olan kişilerin başında İsrail oğullarından Kifl, islam tarihinde de Ebu Lübabe, Ka’b b. Malik ve arkadaşları gibi sahabe-i kiram örnek gösterilebilir.

Nasuh tövbesi içten, samimi ve halisane yapılan Kur’anî bir tövbedir. Dolayısıyla kişi tövbe ederken, yaptığı günaha duyduğu vicdan azabından dolayı dünya başına dar gelmeli, iç dünyası kendisini sıktıkça sıkmalı ve her şeyden kesilip Allah’a sadakat ve samimiyetle yalvarıp, sığınmalıdır. Şu halde Kur’an’da anlatılan nasuh tövbesi, bilmeden yapılan kötülükleri öğrendikten sonra hemen terk edebilme şeklindeki azim ve kararlılıktır. (Nisa, 17) Nasuh tövbe, yapmış olduğu bir hatadan dolayı kendini direğe bağlayan, yemeyen içmeyen kişilerin gösterdiği samimiyettir.

Haberin Devamı

SEFİRİN KIZI 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sefirin Kızı 16. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.

SEFİRİN KIZI 15. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gediz Sancar’ı katil olmaktan vazgeçirir ama bu sefer kendisi Akın’a olan öfkesine yenik düşer. Hep içine attığı yükler onu dağıtır ve katil olmanın eşiğine gelir.

Sancar, en büyük sınavının can almak değil can vermek olduğunu anlar. Menekşe’nin hamile olduğunu öğrenir ve kahrolur. Bu haberi Nare’ye ve Melek’e nasıl verecektir?

Menekşe konağa geri döner ve düşük tehlikesini kullanarak konak halkının üzerine kabus gibi çöker. Ama Gülsiye’nin de onun için kabus gibi planları vardır.

Nare Sancar’dan Menekşe’nin hamilelik haberini aldığında, çok büyük bir farkındalık yaşar. Kendisine, Sancar’a ve dokuz yıldır tüm yaşadıklarına ilk defa dışardan bakmayı başarır. Onların sevdası, gerçekten imkansızdır.