Gündem Sefirin Kızı oyuncuları kimler, konusu nedir? Sefirin Kızı nerede çekiliyor?

Sefirin Kızı oyuncuları kimler, konusu nedir? Sefirin Kızı nerede çekiliyor?

21.09.2020 - 22:42 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin büyük ilgiyle izlenilen dizisi Sefirin Kızı yeni sezonuna başladı. İzleyiciler ise Sefirin Kızı oyuncuları kimler, dizinin konusu nedir sorularına cevap arıyor. Dizi hakkında merak edilen bir diğer soru ise Sefirin Kızı nerede çekiliyor? İşte ayrıntılar...

Sefirin Kızı oyuncuları kimler, konusu nedir Sefirin Kızı nerede çekiliyor

Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Sefirin Kızı dizisi hakkında meraklı arayış devam ediyor. Her hafta dizinin yayın saatinde merak edilen sorular peş peşe araştırılıyor. İşte dizi hakkında en çok soruların soruların yanıtları...Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Sefirin Kızı dizisi hakkında meraklı arayış devam ediyor. Her hafta dizinin yayın saatinde merak edilen sorular peş peşe araştırılıyor. İşte dizi hakkında en çok soruların soruların yanıtları...

SEFİRİN KIZI OYUNCULARI KİMLER?

Engin Akyürek
Neslihan Atagül Doğulu
Uraz Kaygılaroğlu
Doğukan Polat
Hivda Zizan Alp
Özlem Çakar Yalçınkaya
Erhan Alpay
Erdal Küçükkömürcü
Gonca Cilasun
Tülin Yazkan
Esra Kızıldoğan
Cemre Öktem
Edip Tepeli
Beren Gençalp

SEFİRİN KIZI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizi çekimleri Muğla ve Montenegro'da gerçekleştirilmektedir.

SEFİRİN KIZI KONUSU NEDİR?

Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır.
Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz.

Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa’ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar’ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür.

Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar’ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.