GündemŞehidin şafak defteri

Şehidin şafak defteri

28.07.2012 - 11:49 | Son Güncellenme:

Lice'de terhisine 15 gün kala şehit olan Er Kadir Kayıkçı'nın şafak defteri yürek yaktı.

Şehidin şafak defteri

DİYARBAKIR - Diyarkabır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin karayolunda menfezin altına döşediği uzaktan kumandalı mayının askeri aracın geçişi sırasında patlatması sonucu Astsubay Selman Aksu ile birlikte şehit olan Er Kadir Kayıkçı'nın terhisine 15 gün kaldığı öğrenildi. Kadir Kayıkçı şehit olmadan önce askerlik görevi boyunca her gün işaretlediği şafak defterinin fotoğrafını çekerek arkadaşlarıyla paylaştı.

Haberin Devamı

Şehit Er Kadir Kayıkçı sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında askerlik görevi boyunca çektirdiği fotoğraflarını paylaştı. Kayıkçı'nın şehit olmadan önce paylaştığı fotoğraflar arasında her gün işaretlediği şafak defteri de bulunuyor. Kayıkçı'nın şafak defterinde 'Efsaneler 1991/2 - Şan ve Şefer Dolu' ve 'Geldim - Gördüm- Gidiyorum' yazıyor.

Şehit Er Kadir Kayıkçı, bugün İstanbul Ataköy 5. Kısım Cami'nde kılınacak öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Cenaze törenine Cumhurbaşakanı Abdullah Gül de katılacak.

KEŞFETYENİ
Ünlü oyuncu evlilik yolunda ilk adımı attı!
Ünlü oyuncu evlilik yolunda ilk adımı attı!

Cadde | 19.05.2025 - 15:56

Oyuncu Furkan Kızılay, evlilik yolunca ilk adımı atarak sevgilisi Tutku Yılmaz ile nişanlandı.

Yazarlar