Gündem Şehir farklı yöntem aynı! Silahlarla ortaya çıkıp, kabusu yaşattılar

Şehir farklı yöntem aynı! Silahlarla ortaya çıkıp, kabusu yaşattılar

03.02.2021 - 10:06 | Son Güncellenme:

İki ilde yaşanan silahlı soygun anları kameraya yansıdı. İzmir Bornova ilçesinde akaryakıt istasyonundaki marketi pompalı tüfek ile soyan Emre K. polis tarafından yakalandı. Şüpheli Emre K.’nin soygun öncesi bir pastane çalışanına doğrulttuğu tüfeği havaya ateşleyip, kaçtığı da ortaya çıktı. Öte yandan Sultangazi'de elektronik eşya satan mağazaya müşteri gibi gelen bir kişi kasiyere silah doğrultarak, paraları aldı. Olaydan kısa süre sonra gözaltına alınan soyguncu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Şehir farklı yöntem aynı Silahlarla ortaya çıkıp, kabusu yaşattılar

İzmir Bornova Yeşilova Mahallesi Kamil Tunca Caddesi üzerindeki akaryakıt istasyonuna saat 02.00 sıralarında gelen şüpheli, montunun içine sakladığı pompalı tüfeği çıkartıp, market bölümündeki çalışanlardan kasayı açmasını istedi. Kasadaki 2 bin 200 TL'yi alan şüpheli kaçtı. Çalışanlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen çok sayıda polis ekibi, Emre K. olduğu belirlenen şüpheliyi kısa sürede yakalanıp, gözaltına alındı. Soygun anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Görüntülerde şüphelinin, montunun içinden çıkardığı pompalı tüfeği çalışanlara doğrulttuktan sonra paraları alıp, hızla kaçması yer alıyor.

Şüpheli Emre K.’nin soygun öncesi bir pastane çalışanına doğrulttuğu tüfeği havaya ateşleyip, kaçtığı ortaya çıktı. Şüphelinin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Haberin Devamı

SİLAHI KASİYER VE MÜŞTERİLERE DOĞRULTTU

Bir soygun olayı da iki hafta önce Sultangazi Yunus Emre Mahallesi'nde elektronik eşya satan bir mağazada meydana geldi. Mağazaya müşteri gibi gelen ve kasada bekleyen bir kişi, üzerinde bulunan silahı kasiyere ve çevrede bulunan diğer müşterilere doğrulttu. Soyguncu, kasiyer kadına kasaları açmasını söyledi. Kasiyer kadın da kasada bulunan paraları bir poşete doldurarak soyguncuya verdi. Paraları alarak kaçan soyguncu kısa sürede yakalandı. Soyguncu çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezavine konuldu. Öte yandan soygun anı da kameraya yansıdı. Görüntülerde kasada bekleyen soyguncu silahı, kasiyer kadına ve mağazada bulunan diğer müşterilere doğrultuyor. Korkan müşteriler ile hemen yan tarafta bulunan başka bir kasiyer kadının soyguncunun yanından uzaklaşması kameraya yansıyor.

Haberin Devamı

Şehir farklı yöntem aynı Silahlarla ortaya çıkıp, kabusu yaşattılar