Gündem Şehit Astsubay Çavuş Fatih Güney'in cenazesi memleketi Ordu'da toprağa verildi

Şehit Astsubay Çavuş Fatih Güney'in cenazesi memleketi Ordu'da toprağa verildi

25.07.2021 - 13:04 | Son Güncellenme:

FIRAT Kalkanı bölgesinde teröristlerin askeri araca düzenlediği saldırıda şehit olan Astsubay Çavuş Fatih Güney'in (26) cenazesi, memleketi Ordu'ya getirildi.

Şehit Astsubay Çavuş Fatih Güneyin cenazesi memleketi Orduda toprağa verildi

Fırat Kalkanı Harekatı'nda, Suriye'nin El Bab bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Astsubay Çavuş Fatih Güney’in cenazesi, Gaziantep'teki törenin ardından askeri uçakla Ordu'ya getirildi. Ordu- Giresun Havalimanı'nda şehit Astsubay Çavuş Güney için tören düzenlendi.

Haberin Devamı

Şehit Astsubay Çavuş Fatih Güneyin cenazesi memleketi Orduda toprağa verildi

Törene, Ordu Valisi Tuncay Sonel, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ile şehidin annesi Emriye, babası Hidayet, kardeşleri Aynur, Nurgül ve Onur Güney ile çok sayıda vatandaş katıldı. Anne Emniye Güney, törende fenalaşınca tekerlekli sandaleyey oturtuldu. Şehit Fatih Güney’in cenazesi, törenin ardından Akkuş ilçesi Akpınar Mahallesi'ne götürüldü.

TOPRAĞA VERİLDİ

Fırat Kalkanı Harekatı'nda, Suriye'nin El Bab bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Astsubay Çavuş Fatih Güney’in cenazesi, Ordu- Giresun Havalimanı'ndaki törenin ardından Akkuş ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi'ne getirildi. Şehit Güney için burada cenaze töreni düzenlendi. Törene; Ordu Valisi Tuncal Sonel, Ticaret Bakan Yardımcı Sezai Uçarmak, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, il protokolü, şehit yakınları, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Astsubay Çavuş Güney, il müftüsü Dr. İsmail Çiçek'in kıldırdığı cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verildi.