Gündem Şehitler Abidesi’nde duygusal iftar

Şehitler Abidesi’nde duygusal iftar

12.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı, Gelibolu Yarımadası’ndaki Şehitler Abidesi’nde “Gönlümüz Bir, Soframız Bir” temasıyla geleneksel iftar programı gerçekleştirildi. Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Çanakkale’de iftar düzenlemekten dolayı çok büyük onur ve gurur duyduklarını söyledi.

Şehitler Abidesi’nde  duygusal iftar

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı, Çanakkale’de geniş katılımlı bir iftar programı gerçekleştirdi. İftar programına, Ak Parti İstanbul

Şehitler Abidesi’nde  duygusal iftar
milletvekilleri Hasan Turan ve Harun Karaca, Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, Gelibolu Yarımadası Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Eceabat Belediye Başkanı Adem Ejder ile Çanakkale merkez ve ilçelerinden yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı.

15 Temmuz vurgusu

İstanbul İl Başkanlığı olarak geleneksel hale getirdikleri etkinliğin bu sene ayrı bir öneminin olduğuna işaret eden İl Başkanı Selim Temurci, “Bu sene burada 15 Temmuz şehitlerimizin ailelerini ağırlıyoruz. Çok sayıda gazi kardeşimiz bugün burada bizimle. Onlarla birlikte şehitliklerimizi dolaştık. Hakikaten Çanakkale ruhunu, 15 Temmuz’u yaşatanlardan ve onların ailelerinden dinleyerek bir kez daha anladık. Burada çok duygulu anlar yaşadık. Bizler gönlümüz bir, soframız bir diyerek buradayız İstanbul olarak. Milleti bir ve beraber kılan değerlerle birlikte buradayız” diye konuştu. Ramazanın çok özel bir ay olduğunu vurgulayan Temurci, “Her birimizin kendimizi yenilememiz gerektiği bir ay” diye konuştu.