Gündem Seksenler 182. son bölümde Çınaraltı Mahallesi'nde step rüzgarı!-İzle

Seksenler 182. son bölümde Çınaraltı Mahallesi'nde step rüzgarı!-İzle

26.02.2016 - 13:51 | Son Güncellenme:

Seksenler dizisi kahkaha dolu son bölümüyle izleyenlerinin ekranlarına geldi. TRT'nin başarılı dizisi Seksenler'in yayınlanan son bölümünde neler yaşandı? İşte Seksenler 182. son bölüm ve detaylar..

Seksenler 182. son bölümde Çınaraltı Mahallesinde step rüzgarı-İzle

Seksenler dizisi ekran yolculuğuna tüm hızıyla devam ediyor. TRT'nin başarıyla ekranları dolduran dizisi Seksenler'in 182. son bölümünde neler yaşandı? İşte Seksenler dizisi 182 son. bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

SEKSENLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

182.Bölüm Özet

Çınaraltı Mahallesinde Step Rüzgarı!Fazla kilolarından kurtulmak isteyen Sinan ve Kasap Bahtiyar’ın imdadına Belediye Başkanı Mustafa yetişir. Mustafa tüm mahalleliyi organize eder, herkes bir step hocası eşliğinde Çınaraltı mahallesinde step yapmaya başlayınca birbirinden komik anlar yaşanır!İş bulamadığı için Nazlı ile evlenemeyen Ergun polis olmaya karar verir! Şahin, Elvan’ı Sami’den istemeye gitmek istemektedir, Sami Elvan’ı Şahin’e vermek istemez.Öte yandan avukat olan Nevzat’ın başı mafya ile beladadır. Nevzat büyük tehditler sonucu, istemediği bir savunmayı yapmak zorunda bırakılır.

Seksenler 181. Bölümde neler olmuştu:

181.Bölüm Özet

SEKSENLER SON BÖLÜM TIKLA İZLE

Ahmet ve Gülden’in Telefon Sevinci!Yaklaşık bir yıl önce eve telefon bağlatmak için başvuru yapan Ahmet’in beklediği an gelmiştir. Görevliler gelir ve Ahmet’in evine telefonu bağlar. Ahmet ve Gülden evlerinde telefon olmasına sevinirken başlarına geleceklerden habersizdir. Ahmet’in aldığı telefon daha önce bir araba galerisinin telefonu olunca, telefon gün içinde sürekli çalar, Ahmet ve Gülden çileden çıkar! Nazlı ile evlenebilmesi için plakçı dükkanını devretip, kendisine maaşlı bir iş bulması gereken Ergun, bir türlü iş bulamayınca Fehmi’ye karşı çok zor durumda kalır. Fehmi, Ergun’un dükkanını devralacak birilerini bulur ama Ergun’u kötü bir sürpriz beklemektedir.Çınaraltı mahallesine hırsız girmiş ve Komiser Rıza hariç herkesin televizyonu çalınmıştır. Durum böyle olunca tüm mahalleli akşamları televizyon izlemek için Komiser Rıza ve Emel’in evine gider. Mike Tyson’un box maçını kaçırmak istemeyen Fehmi ve ailesi de Rıza’ların evine gidince birbirinden komik anlar yaşanır.