Gündem Sen Anlat Karadeniz 12. bölüm fragmanında Tahir kurtuluyor!

Sen Anlat Karadeniz 12. bölüm fragmanında Tahir kurtuluyor!

08.04.2018 - 11:39 | Son Güncellenme:

Sen Anlat Karadeniz 12. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. ATV'nin büyük ilgi gören dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde heyecan dorukta. Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Nefes'in karar ne olacak?

Sen Anlat Karadeniz 12. bölüm fragmanında Tahir kurtuluyor

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde heyecan dorukta. Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölümüyle 11 Nisan 2018 Çarşamba akşamı 20.00'de ATV'de...

Haberin Devamı

SEN ANLAT KARADENİZ 12. BÖLÜM 2. FRAGMAN

SEN ANLAT KARADENİZ 12. BÖLÜM FRAGMAN

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mahkemenin şiddet uygulayan bir babaya velayet vermeyeceğini bilen Vedat, Nefes'in akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden bir dava dilekçesi hazırlamıştır. Böylece Nefes'in şiddet iddialarını uydurduğunu kanıtlamaya çalışacaktır.

Berrak'ın verdiği ilaç yüzünden halüsinasyonlar gören Nefes, Tahir'in zoruyla psikolojik destek almaya başlar.

Ancak bu süreçte duyduğu bir şey, Tahir'i delirtir. Artık onun için tek bir yol kalmıştır; Vedat'ı Karadeniz'e gömmek. Vedat'ı öldürmekle arasındaki tek engel ise inancıdır.

Mustafa'nın Yiğit'i kurtarmasının yankılarının sürdüğü Kaleli Ailesi için bahar erken gelmiştir. Hiçbirinin Tahir'in delice planından haberi yoktur. Tahir herkesle sezdirmeden vedalaşır.

Haberin Devamı

Vedat'ı kaçıran Tahir cinayeti işleyecek midir? Tahir ve Nefes aşkı sonsuza kadar hapsolacak mıdır?