Gündem Sen Anlat Karadeniz 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

26.12.2018 - 11:05 | Son Güncellenme:

ATV'nin büyük ilgi gören dizisi Sen anlat Karadeniz 36. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı ve yeni bölümde Tahir'in Berrak'ı kurtardığı sahne izleyenlere gerilim dolu anlar yaşattı. Peki Sen Anlat Karadeniz 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

2. sezonuyla da soluksuz devam eden sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz 36. yeni bölümüyle uzun süre unutulmayacak bir bölüme sahne oldu. ATV'nin büyük ilgi gören dizisinin 37. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

SEN ANLAT KARADENİZ 36. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mercan, Vedat yerine Berrak'ı asmak üzereyken Tahir yetişir. Berrak'ı kurtaran Tahir, Nefes'in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes'ten hesap sorar. Vedat'ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçer. Kadınlar polisleri kapıda görünce ne yapacak? Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçluyor. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?

SEN ANLAT KARADENİZ 36. BÖLÜM 2. FRAGMANI

SEN ANLAT KARADENİZ 36. BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar