Gündem Şerit ihlaline 4 can

Şerit ihlaline 4 can

21.06.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Afyonkarahisar’dan Bolvadin’e dün kiraz toplamaya giden tarım işçilerini taşıyan Hıdır Gülsüm yönetimindeki minibüs, şerit ihlali sonucu Dişli beldesinde Dursun Yılmaz yönetimindeki kamyonla çarpıştı.

Şerit ihlaline 4 can

Minibüsteki tarım işçileri Abdullah Pamukçu , Zeliha Sevim , Mevliya Ölmez ve Ummuhan Sapmaz’ın yaşamını yitirdiği kazada, minibüs şoförü Gülsüm ile 19 kişi yaralandı. Kazadan yara almadan kurtulan kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

Haberin Devamı

7 otomobili biçti

* Şırnak’ın Cizre ilçesinde önceki akşam mermer yüklü olan ve yokuş aşağı frenleri boşalan TIR, önüne çıkan yedi otomobili biçti. Kazada otomobillerdeki dört kişi öldü, dört kişi de yaralandı. Otomobillerde sıkışan yaralıların kurtarılması için ekipler seferber oldu. Ancak yaralılardan Resul ve Vesile Külter ile Özgür Teke kurtarılamadı. Aynı bölgede iki yılda 12 kişi can verirken vatandaşlar ağır yük taşıyan araçların ilçe merkezine girmelerine tepki gösterdi.
* Eskişehir-Ankara karayolunun 18’nci kilometresinde Hamdi Poyraz idaresindeki otomobil, Durmuş U. yönetimindeki kamyondan düşen yük parçasına çarparak yolun sağ tarafına devrildi. Kazada İrem Poyraz ile annesi Zekine Poyraz hayatını kaybetti.
* Hatay’da Antakya ilçesinden Kuzeytepe beldesi istikametine giden Sefer Karagülle yönetimindeki hafif ticari araç, Gülderen köyü kavşağında takla attı. Kazada, sürücü Karagülle ile Mehmet Sipahi öldü.
* Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Ozan Beldesi yakınlarında iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu sürücü Alican Demirbilek ile aynı araçta bulunan Kadriye Demirbilek öldü.