Gündem Serpil Örümcer kimdir?

Serpil Örümcer kimdir?

07.04.2016 - 11:43 | Son Güncellenme:

Gündeme bomba gibi düşen açıklamalarıyla Serpil Örümcer olay yarattı. Zuhal Topal hakkındaki açıklamasında Serpil Örümcer neler söyledi? Peki Serpil Örümcer kimdir? Serpil Örümcer hayatı hakkında önemli bilgiler haberimizde.

Serpil Örümcer kimdir

Maddi zorluk yaşayan eski Yeşilçam yıldızı Serpil Örümcer, ‘Zuhal Topal’la’ programında kendisine ev verildiği haberlerinin doğru olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Serpil Örümcer, önceki gün Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına konuk oldu. Maddi sıkıntı çektiğini söyleyen Örümcer, 'Zuhal Topal'la' isimli programa katıldığı sırada yaşadığı ilginç bir olayı anlattı. Program ekibinin kendisine yardım etme vaadinde bulunduğunu söyleyen Örümcer, şöyle konuştu: "Ciddi zorluklar çektim, cilt kanseri oldum, iflas ettim. Bir gün 'Zuhal Topal'la' programından apar topar gelip 'Abla ne olur gel, yayına çık. Biz sana yardım edeceğiz' dediler. Ben de inandım, gittim. Ayda 2 bin lira vererek izdivaç adayı olmamı istediler. Kabul ettim, canlı yayına çıktım, oturdum bir köşede. Bir ay sonra bana da talip çıktı. Eli yüzü düzgün bir adamdı. Bana yardım edeceğini, ev vereceğini söyledi. Sonraki konuşmalarımızda talibin evli olduğunu öğrendim. Antalya'da yaşamamı teklif etti bana. Maaşı olduğunu, bana bakabileceğini söyledi. Ama ben yalnız değilim; bir kızım, iki torunum ve annem var. Sonuç olarak bu iş yalan oldu ama hakkımda 'Ev hediye edildi' diye haberler çıktı. Bu olaydan sonra beni programa da istemediler, 'Abla artık gelme' dediler."

Haberin Devamı

SERPİL ÖRÜMCER KİMDİR?

Serpil Örümcer (d. 1952) 1968-1978 yılları arasında sinemanın vamp kadını, "Bayan Bacak" lakaplı sanatçı.

Esas soyadı Orümcer'dir, ancak daha rahat söylenebilmesi nedeniyle Örümcer soyadıyla anılmıştır.

Örümcer, bir dönemin ünlü pop sanatçısı Berkant (Bay Samanyolu) ile evlenmiştir. Beşiktaş’ta bir çay bahçesinde başlayan aşkları nikah masasında sonlanmıştır. Bu arada, Berkant'ın çalıştığı gece kulübünde sahne almaya başlayan Örümcer, zaman içerisinde şöhret olmuştur. Aşkları sadece 1 yıl sürmüş ve Örümcer, kızı Fulya'ya hamileyken, eşi Berkant'tan, çok alkol kullandığı gerekçesiyle ayrılmıştır. Serpil Örümcer daha sonra müziğe başlamış ve 5 albüm ve 7 tane 45'lik çıkartmıştır.

Serpil Örümcer kimdir

Örümcer, daha sonra, 4 eşi daha bulunan Batmanlı işadamı Hasan Ölük'le evlenmiştir. İzmir Fuarı'nda 1969'da en büyük parayı alan sanatçıdır. 1990'larda cilt kanserine yakalanan ve büyük maddi sıkıntılar içinde olan Örümcer, yaşam mücadelesi vermektedir. 2010 yılında kötü durumda olan evi Dekodizayn programı tarafından yenilenmiş ve iyi hale getirilmiştir.

Haberin Devamı

Serpil Örümcer kimdir

Oynadığı filmler

Ali Baba'nın Çiftliği (1978)
Dalgacı Mahmut (1976)
Adım Kan, Soyadım Silah (1970)
Çingene Aşkı Paprika (1969)
Benim de kalbim var (1968)
Albümleri[değiştir | kaynağı değiştir]
45likler[değiştir | kaynağı değiştir]
Düğün Şarkısı & Çok Yalnızım (Berkant'la birlikte)
Şaşkın Aşık & Su Sızmazdı Aramızdan
Bir Gün Hayat Biter & İster Al İster Alma (1969)
Sözünde Durmadın & Sen Hepsinden Güzelsin
Yaramaz Kız & Koş Aşkım Koş (1969)
Aşka Hasret & Ayrılık Acısı
Ey Sevda Ey Sevda & Nerde
Uzunçalarlar[değiştir | kaynağı değiştir]
Aşığım Bir Şoföre
Aşka Hasret
Yeşil Yeşil (1985)
Gül Gibi Koklarım Seni (1987)
Kerize Bak Kerize (1983)