Gündem Sertab eğitimde fırsat eşitliği için sahnede

Sertab eğitimde fırsat eşitliği için sahnede

25.02.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

2008 yılında Sezen Aksu’yla başlayan, Ferhat Göçer, Kenan Doğulu, Funda Arar, Sertab Erener, Nilüfer, Enbe Orkestrası, Mor ve Ötesi & Şebnem Ferah, Tarkan, Fazıl Say gibi sanatçıların desteğiyle devam eden Darüşşafaka yararına konser geleneğinin bu yılki temsilciliğini Sertap Erener üstlendi.

Sertab eğitimde fırsat eşitliği  için sahnede

Bu yıl 25. sanat yılını kutlayan Sertab Erener, “Sertab’ın Müzikali” isimli gösterisini Darüşşafaka Cemiyeti için sahneliyor. Destekçileriyle varlığını güçlendiren Darüşşafaka Cemiyeti, her yıl düzenlediği bağış konseri geleneğini devam ettiriyor. Sertab Erener’in katılımcılarını eşsiz bir zaman yolculuğuna çıkarttığı ve ilk günden bu yana kapalı gişe oynayan Sertab’ın Müzikali bu kez ‘eğitimde fırsat eşitliği’ için sahnede!

Haberin Devamı

Gelir Daçka’ya

Erener, başarıdan başarıya koşan Darüşşafaka öğrencileri için 26 Mart Salı saat: 20:30’da Maslak UNIQ Hall İstanbul’da muhteşem bir gösteriye imza atacak. En sevilen parçalarını Beyhan Murphy’nin eşsiz koreografileri, görkemli bir sahne dekorasyonu ve çok özel kostümlerle yorumlayacak olan katılımcılara Sertab Erener büyüleyici bir deneyim vaat ediyor.

Pangea’nın mekan sponsorluğunu üstlendiği konserden elde edilecek gelir Darüşşafaka öğrencilerinin aldığı eğitimde teknolojik dönüşümün sağlanması için bilgisayar laboratuvarının yenilenmesinde kullanılacak. Alacağınız destek biletleri ile Daçkalı öğrencilerin başarılarında katkı sahibi olabilirsiniz.

Biletler web’de

Darüşşafaka üzerine titrememiz gereken bir eğitim yuvası... Yetim ve öksüz çocuklarımız için eğitimde fırsat eşitliği sağlıyor. Verdikleri kaliteli eğitim bugünlerde daha da önemli hale gelmiş durumda. Bu nedenle destek biletlerini almayı ihmal etmeyin. Siz gelemiyorsanız, o tarihte İstanbul’da değilseniz bir yakınınıza alın! Üç kategorideki destek biletlerinin fiyatı 500, 1.000 ve 1.500 TL... Destek biletleri Darüşşafaka’nın web sitesinden alınabiliyor...

Haberin Devamı

https://www.darussafaka.org/bagis/genel-bagislar/sertab-erener-konseri