Gündem Sevda Kuşun Kanadında 5. bölüm fragmanında sürpriz gelişme!

Sevda Kuşun Kanadında 5. bölüm fragmanında sürpriz gelişme!

26.05.2016 - 13:42 | Son Güncellenme:

İlgi ile takip edilen dizi Sevda Kuşun Kanadında yepyeni bölümleriyle izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Sevda Kuşun Kanadında son bölümde, Üniversite işgaline karşı çıkan Arif’in başına silah dayanır. Merakla beklenen Sevda Kuşun Kanadında 5. bölüm fragmanı ve son gelişmeler haberimizde...

Sevda Kuşun Kanadında 5. bölüm fragmanında sürpriz gelişme

Başrollerini Deniz Baysal ve Murat Ünalmış'ın paylaştığı TRT'nin yeni dizisi Sevda Kuşun Kanadında 4. son bölümde izleyenleri ekrana kilitledi. Sevda Kuşun Kanadında, TRT 1'de yayınlanan Türk yapımı tarihî, dram ve aşk dizisi olarak ekranlara konuk olan Sevda Kuşun Kanadında Cuma akşamları saat 20:00'da ekranlarda olacak...

Haberin Devamı

SEVDA KUŞUN KANADINDA 5. BÖLÜM FRAGMANI

SEVDA KUŞUN KANADINDA SON BÖLÜM ÖZETİ

Üniversite işgaline karşı çıkan Arif’in başına silah dayanır. Tarık, Arif’in vurulmasını istese de Tümay buna engel olmaya çalışır. Tümay’ın bu tavrına sinirlenen Tarık, bu durumu fırsat bilip Tümay’ı örgütten uzaklaştırmak ister.

İşgal sonrası Beyazıt Kulesi’ne kızıl bayrak çeken solcuların bu provokatif eylemini Zafer en iyi şekilde kullanmak için fitili ateşler, polise işgali sonlandırma emrini verir. Polisin üniversiteye sert biçimde girmesi sonucu kızı Tümay hastanelik olur.
Arif Tümay’ın durumu duyar duymaz hastaneye gider. O sırada Zafer, hastanede iyi bakılamayacağından, kızını kendi evine götürmeye karar verir. Zafer yarı baygın Tümay’ı evine götürünce Nesteren de bu durumu Esma’ya karşı kullanmak için sinsi bir plan yapar.

Haberin Devamı

Zeynep ve Mustafa cephesinde de gerginlik had safhaya ulaşır. Arif’in halası Müberra, Hüsnü Bey’in ve çocukların karşı çıkmasına rağmen yeğeni Arif ile kızı Zeynep’i baş göz etmenin hayalini kurar. Müberra Zeynep’in itirazlarından ve hareketlerinden şüphelenip odasını karıştırınca Mustafa’dan gelen mektupları bulur.

Oyuncular

Deniz Baysal - Tümay - Komutan Zafer'in kızı. Babasına sürekli baş kaldıran solcu bir kız. Hukuk Fakültesinde okumaktadır.

Murat Ünalmış - Arif - İmam-Hatip mezunu olduğu için Hukuk Fakültesine büyük zorluklarla girebilmiş bir gençtir. MTTB üyesidir. Arif küçükken babası askerler tarafından vurulmuştur. Bu yüzden Hukuk Fakültesini bitirmek ister. Judo öğretmenidir.

Ufuk Bayraktar - Ömer - Arif'in çok yakın arkadaşı. Ülkücü'dür. Kendisine faşist denilmesinden hiç hoşlanmamaktadır.

Müge Boz - Işık - Tümay'ın teyzesinin kızı Hukuk Fakültesinde okumaktadır.

İlker Kızmaz - Tarık - Zafer'in adamıdır. Görevi solcuları galeyana getirmektir.

Yavuz Bingöl - Zafer - Eski NATO komutanı ve Kontrgerilla'dır. Derin devlet ile bağlantıları vardır. Tümay'ın babasıdır. Arif'in babasını vurmuştur.

Tolga Ortancıl - Halit

Bahadır Yenişehirlioğlu - Hüsnü

Emel Dede - Leyla - Tarık'ın gazeteci sevgilisidir.

Haberin Devamı

Kadir Tataş - Yıldırım

Ufuk Bayraktar kimdir?

Sevda Kuşun Kanadında 5. bölüm fragmanında sürpriz gelişme

Ufuk Bayraktar (d. 12 Eylül 1981; İstanbul, Türkiye), Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

Liseyi Gürsoy Koleji'nde okuduktan sonra üniversiteye gitmeme kararı aldı ve babası Cevahir Bayraktar'ın Cihangir'de işlettiği Firuzağa Kahvesi'nde çalışmaya başladı. Burada Zeki Demirkubuz tarafından keşfedildi ve yönetmenin Bekleme Odası ile Kader adlı filmlerinde rol aldı. Daha sonra Nuri Bilge Ceylan'ın İklimler, Semih Kaplanoğlu'nun Yumurta, Cemal Şan'ın Ali'nin Sekiz Günü ve Feo Aladağ'ın Ayrılık adlı filmlerinde rol aldı.

atv'de yayılanan Ezel dizisinde Tuncel Kurtiz'in oynadığı "Ramiz Dayı" karakterinin gençliğini canlandırdı.

Merve Bayraktar ile evlidir ve Efe Cevahir adında bir oğlu vardır.