Gündem Seven Ne Yapmaz 8. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Seven Ne Yapmaz 8. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

18.10.2017 - 11:52 | Son Güncellenme:

Seven Ne Yapmaz 7.bölümü ile dün akşam yayınlandı. ATV'de Çarşamba akşamları ilgiyle izlenen Seven Ne Yapmaz dizisindeOzan, Gizem'in büyük sırrını öğrendi. Nazlı, Ozan'ın eline verdiği belgeler ile artık kendisinden boşanabileceğini söyledi. Merak edilen Seven Ne Yapmaz 8. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Seven Ne Yapmaz 8. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Çarşamba akşamları ekrana gelen Seven Ne Yapmaz 7. bölümde Nazlı ve Arzu'nun oynadığı büyük oyun ortaya çıktı. Ozan eline aldığı mektupla bütün gerçeği öğrendi.

Haberin Devamı

SEVEN NE YAPMAZ 7. BÖLÜM ÖZETİ

Ozan, Gizem'in dedesinin fotoğrafını bir diş macunu ilanında görünce şok olur, demek ailem diye tanıştırdığı kişiler sahtedir. Belki de her şey, Gizem bile sahtedir. Gizem ve Arzu bunu şiddetle reddederler ama ortada bir şeyler döndüğü kesindir. Yoksa hep şüphelendiği gibi Gizem aslında Nazlı mıdır?

Mehmet ile Serkan'a durumu anlatır. Bunca dolap çeviren Gizem ve Arzu'nun itiraf edecek hali yoktur. Yapmaları gereken şey kanıt bulmaktır. Arzu ile Nazlı da kara kara Ozan'ın gerçeği anlamaması için ne yapacaklarını düşünüyorlardır. Ozan, son zamanlarda olanlardan dolayı kafasının karışık olduğunu söyleyerek Gizem ve Arzu'yu yemeğe davet eder.

Yemekte Mehmet onları oyalar, gözünün önünden ayırmazken, Nurcan Abla'nın evine gidecek ve Nazlı orda mı bakacaktır. Yemekte Mehmet onları oyalar, gözünün önünden ayırmazken, Nurcan Abla'nın evine gidecek ve Nazlı orda mı bakacaktır. Bu sırada Yadigar da kendi oyununu devreye sokmuş ve Recep'e Nazlı'nın bu akşam parka geleceğine söz vermiştir. Ortalık yine fena karışmıştır...