Gündem "Seven Ne Yapmaz?" dizisinin kanalı belli oldu

"Seven Ne Yapmaz?" dizisinin kanalı belli oldu

25.07.2017 - 11:19 | Son Güncellenme:

Yeni bir proje, yeni bir can, yeni ekran yüzleri ve yeni bir serüven.. Daha niceleri sayılabilir. Geçtiğimiz haftalarda Safranbolu'da çekimlerine başlanılmış olan Seven Ne Yapmaz dizininin yayınlanacağı kanal belli oldu.

Seven Ne Yapmaz dizisinin kanalı belli oldu

Başrollerini Yusuf Çim ve Seren Şirince'nin paylaşacağı yeni diziden ilk görüntüler gelmeye başladı. İçeriği diğer aşk dizilerine benzer nitelikte olsa da oyuncularının sevimli ve pozitif halleriyle, dizinin karakterlerinin sahiciliğiyle aynı zamanda çekim mekanlarının güzelliğiyle rakiplerine fark atacak cinsten bir dizi olma yolunda. Seven Ne Yapmaz adı üzerinde birbirinden hoşlanan iki kişinin zamanla aşka dönen ve bu dönemeçte gelişen ve değişen olayların hikayeleştirilmesini anlatacak. Yavaş yavaş çekimlerden belli kareler de yayınlanan diziyi ATV yayınlayacak. Bir bakıma Ozan ve Nazlı'nın hikayesi de diyebileceğimiz olaylar peşi sıra gelecek gibi gözüküyor. Nazlı'nın sahiciliği ve temiz kalpliliğinden etkilenen Ozan, Nazlı'nın da kendisine karşı boş olmadığını öğrenir ve olaylar böyle başlar. Bakalım dizi yayınlandığında kendisini sevdirecek başarıya ulaşacak mı? Daha evvel "İçimdeki Fırtına 2017 Emre, Hanım Köylü 2016, Çilek Kokusu 2015 Burak, Ezra 2014 Mustafa" projelerinde yer alan Yusuf Çim ile İlişki Durumu: Karışık adlı dizide Ayşegül karakterini canlandıran Seren Şirince başarılarını bu projede de devam ettirebilecek mi?

Haberin Devamı


Yusuf Çim
Ozan

Uçarı, çapkın, yakışıklı Ozan Ekinsoy, Türkiye'nin büyük holdinglerinden Ekinsoy Holding'in veliahtıdır. Fakat yaptığı büyük bir hata nedeniyle babası Orhan tarafından köye gönderilerek cezalandırılır.

Seven Ne Yapmaz dizisinin kanalı belli oldu


Seren Şirince
Nazlı

Annesiz ve babasız büyüdüğü halde yaşadığı köyün gözbebeği olan Nazlı, kendi ayakları üstünde durmayı başarabilen, cesur ve güzel bir genç kadındır. Ozan Nazlı'nın bu sahiciliğinden çok etkilenir ve Nazlı'ya karşı kendisinden hiç beklemediği duygular beslemeye başlar; Nazlı'ya bir anda aşık oluvermiştir. Nazlı da ona…

Seven Ne Yapmaz dizisinin kanalı belli oldu

Yazarlar