Gündem Sevgili dehşeti

Sevgili dehşeti

11.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Sevgili dehşeti

Nevşehir Ürgüp’te Kapadokya Üniversitesi Turist Rehberliği Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Recep Oğuzhan Altunok (20) aynı üniversitede Sivil Havacılık Kabin İşletmeciliği Bölümü 2’nci sınıf ögrencisi olan ve kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Şerife Boztepe (20) ile son kez konuşmak istedi. Önceki gece yanlarına bir arkadaşlarını da alarak otomobille Damsa Baraj Gölü’nün yakınına giden çiftin arasında tartışma çıktı.

Haberin Devamı

Ayrılmak istediği için

Tartışmanın büyümesi üzerine aracın bagajında bulunan ruhsatsız av tüfeğini alan Altunok, kız arkadaşına ateş ettikten sonra aynı silahla intihar etti. Araçta bulunan M.C.’nin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, iki öğrencinin de yaşamını yitirdiğini belirledi. Ayrılmak istediği için katledilen Şerife Boztepe’nin sosyal medya hesabında, Peribacaları’na karşı çektirdiği fotoğraf ile ‘Kalbinin renginde yaşa hayatı’ paylaşımı dikkati çekti.

11 ayda 411 kadın katledildi

Kadın Cinayetlerini Durdura-cağız Platformu’nun verilerine göre, bu yılın ilk 11 ayında 411 kadın öldürüldü. 10 Aralık’ta ise bir başka ifadeyle sadece bir günde üç kadın aile içi cinayete kurban gitti. 2017 yılında da 389 kadın katledildi.