Gündem Sevinçten ağlatan kırmızı bülten! Eylem Tok soruşturmasında yeni gelişme

Sevinçten ağlatan kırmızı bülten! Eylem Tok soruşturmasında yeni gelişme

24.05.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Trafik kazasında Oğuz Murat Aci’nin ölümüne yol açan 17 yaşındaki T.C. ve annesi Eylem Tok hakkında kırmızı bülten çıkarıldı. Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, “Umudumuz yeşerdi, sevinçten ağladık” dedi.

Sevinçten ağlatan kırmızı bülten Eylem Tok soruşturmasında yeni gelişme

Çiğdem Yılmaz / İSTANBUL - İstanbul’da 1 Mart’ta yol kenarına çekilen arızalı ATV aracı tamir edilmeye çalışılırken bir araç yol kenarındaki kişilere çarpmış, kazada Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti. Kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.’nin, olay yerine gelen annesi Eylem Tok’un aracıyla buradan uzaklaştığı ve daha sonra Mısır’a gittikleri ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Soruşturma kapsamında, T.C. ve Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarılmış, sonrasında da kırmızı bülten çıkarılması talebiyle Adalet Bakanlığı’na yazı yazılmıştı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Mısır’dan ABD’ye gittikleri tespit edilen şüphelilerin iadesi için geçici tutuklama talebine ilişkin evrakın yetkili makamlara iletildiğini açıklamıştı. Soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Eylem Tok ve T.C. hakkında kırmızı bülten çıkarıldı.

Sevinçten ağlatan kırmızı bülten Eylem Tok soruşturmasında yeni gelişme

‘Hesap verecekler’

Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, kararla ilgili Milliyet’e konuştu. Aci “Oğlumun mezarına gidiyoruz, bu haberi onunla da paylaşacağız. Umudumuz yeşerdi, üç ay sonra ilk kez sevinçten ağladık. Adaletin geç de olsa yerini bulacağına inanıyorum. Gelip Türk adaletine hesap verecekler” dedi.