Gündem Şevkat Yerimdar 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şevkat Yerimdar 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

12.01.2018 - 09:33 | Son Güncellenme:

Şevkat Yerimdar 33. bölümüyle nefesleri kesti. Hanım köylü olmaktan vazgeçen Şevkat Yerimdar son bölümde kırdı geçirdi. FOX TV'nin güldüren dizisi Şevkat Yerimdar'da Esin ise bu durumdan geri kalmadı. Peki Şevkat Yerimdar 34. yeni bölüm fragman yayınlandı mı?

Şevkat Yerimdar 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı

ŞEVKAT YERİMDAR 34. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar 34. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümü yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mahalledekiler, Şevkat ile “Hanım köylü oldun artık sen, Esin ne derse yapıyorsun” diye dalga geçince Şevkat, Esin’in dediklerinin tam tersini yapmaya başlar. Fakat Esin de geri kalmaz ve hemen karşı taktik geliştirir.

Avrupa’dan bir heyet mahalleye gelir. İncelemeler sonunda kardeş mahalle olup olamayacaklarına karar vereceklerdir. Niko, heyete mahalleyi tanıtırken, Gizem’den de yardım alır. Mahallede işler karıştıkça, Niko ve Gizem durumu farklı göstermeye başlarlar. Bir süre sonra işler sarpa sarmaya başlayacaktır.

Haberin Devamı

İsmail türkücü olmak için girişimde bulunur. Demo bir kayıt yapar. Cuma hemen işin üstüne atlar ve menajeri olmayı teklif eder. Artık İsmail’in şarkıcılıktaki kariyeri Cuma’nın ellerindedir...

Şevkat Yerimdar yeni bölümüyle Cuma 20.00'de FOX'ta!

ŞEVKAT YERİMDAR 33. BÖLÜM 2. FRAGMANI

ŞEVKAT YERİMDAR 33. BÖLÜM FRAGMANI