Gündem Show TV yayın akışında bugün neler var?

Show TV yayın akışında bugün neler var?

02.11.2016 - 12:01 | Son Güncellenme:

Türkiye’de yayına başladığı tarihten itibaren büyük izleyici kitlesine sahip olan Show TV yaptığı yayınlar ile herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor. Bugünde Güldür Güldür Show Tv ekranlarında yayınlanacak. İşte 2 Kasım Show tv yayın akışı!

Show TV yayın akışında bugün neler var

Show TV yayın akışı düzenlenirken kanalın izleyicileri dikkate alınmaktadır. Show TV yayın akışı güncel olarak web sayfası üzerinden yayımlanmaktadır. Yayın akışını merak eden izleyiciler kolaylıkla Show TV internet sayfasına giriş yaparak görebilirler. 2 Kasım Show TV yayın akışı programında birçok program ve dizi sizleri bekliyor. 2 Kasım Show TV yayın akışında yayımlanan program ve diziler ile ekranların başından ayrılamayacaksınız.

Haberin Devamı

2 Kasım Show Tv Yayın Akışı

07.15 Gelin Evi (Tekrar)

Gelin Evi 203. Bölümü bugün Show TV’de. Bir kadın olarak yeterince bakımlı mısınız? Saç ve makyajdan, kıyafetinize ne kadar iddialısınız? Peki ya ikramlarınız, konuk ağırlamanız? Ne kadar hamaratsınız? Mutfaktaki hünerlerinizden ev dekorunuza, moda anlayışınızdan gelenek göreneklerimize kadar yeni gelin olarak her konuda yarışacaksınız. Ve bir ilk… Bu yarışmada çeyiziniz de, düğün fotoğraflarınız ve videolarınızda görücüye çıkacak.

09.30 Zahide Yetiş’le (Yeni Bölüm)

Sağlığın güvenilir ismi, sabahın gülen yüzü Zahide Yetiş, dertlere derman olmaya devam ediyor. Sağlığınızla ilgili cevap aradığınız tüm soruları Türkiye’nin en ünlü doktorları canlı yayında yanıtlıyor. Maddi imkânsızlıktan dolayı tedavi olamayan hastalar çareyi "Zahide Yetiş'le"de arıyor. Birbirinden değerli uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalar, ilişkiler, bitkisel karışımlar, sağlık haberlerindeki son gelişmeler… Aradığınız her şey "Zahide Yetiş'le"de... Zahide Yetiş’le 190. Bölüm saat 09.30’da Show Tv ekranlarında.

Haberin Devamı

12.00 Nursel’in Evi (Yeni Bölüm)

Yemek kokusunun eksik olmayacağı Nursel Ergin’in yeni evinde dekorasyondan güzellik sırlarına, ev ve bahçe bakımından uzman konuklara kadar eve ve kadınlara dair her şey ele alınacak. Ev dışındaki hayatı sunucunun gözünden ve tecrübesinden de paylaşacak olan “Nursel’in Evi”, günlük yaşam içeriğiyle de yeni sezonda farklı sürprizlerle ekranlarda olacak. Nursel Ergin, Türkiye’nin birçok yerinden özel lezzetleri ve tatları ekranları başındaki seyircilerle paylaşmaya devam edecek.

13.00 Gelin Evi (Yeni Bölüm)

15.00 Evleneceksen Gel (Canlı)

Ekranlardan mutluluk dağıtan ikili Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunumuyla “Evleneceksen Gel” Show TV ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınla ekrana geliyor. Hayallerin gerçekleştiği, bekârların evlendiği ‘Evleneceksen Gel’ programı insanların hayatlarında yepyeni bir sayfa açıyor! Yapımcılığını Global Yapım’ın üstlendiği programda, hayaller gerçekleşiyor, umutlar paylaştıkça çoğalıyor! İnsanlar hayatlarındaki yepyeni bir sayfayı ‘Evleneceksen Gel’ ile açıyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalplerin sesini duyurmak ve milyonların önünde mutluluk dağıtmak için Show TV’de buluşuyor! Yepyeni yüzlerin, heyecanlı buluşmaların yer alacağı programdaki insan hikâyeleri herkesi çok duygulandıracak. Evliliğe giden ilk adımların atılacağı “Evleneceksen Gel” programında adayların doğru kararları alabilmesi için her adım titizlikle incelenecek. Yarım kalan aşk hikâyeleri mutlu sona ulaşabilecek mi? Geçmişte kalan ama akıllardan silinmeyen itiraflar yeni sezonda nasıl yankı bulacak? Evleneceksen Gel, Türkiye'nin en güvenilir ismi Seda Sayan ve Türkiye'nin özü sözü bir ismi Uğur Arslan’ın renkli sunumuyla hafta içi her gün Show TV'de...

Haberin Devamı

18.45 Show Haber

Hafta içi her akşam yayınlanan Show Ana Haber Bülteni, Jülide Ateş ile Türkiye’nin ve dünyanın nabzını tutuyor.

20.00 Güldür Güldür Show (Tekrar)

7'den 70'e herkesin beğeniyle izlediği Güldür Güldür Show, yepyeni bölümleri ve yeni sezon sürprizleri ile Show TV'de kahkahaya boğmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Güldür Güldür Show'un kadrosunda Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Aylin Kontente, Çağlar Çorumlu, İrem Sak, Onur Atilla, Derya Karadaş, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Kıvanç Baran Aslan, Korhan Hepduran ve Ali Sunal yer alıyor.

00.15 Gülümse Yeter (Tekrar)

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikâye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikâye sunuyor.

02.45 Evleneceksen Gel (Tekrar)

05.00 Aşk Laftan Anlamaz (Tekrar)

Aşk Laftan Anlamaz'da Burak Deniz, tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı Murat Sarsılmaz; Hande Erçel ise dizinin Hayat’ı olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Dizide Giresun’da doğan, İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan ‘Hayat’ ve bir tesadüfler silsilesi sonucu yolları kesişen Murat’ın kavgayla başlayıp aşkla devam eden keyifli hikâyesi anlatılıyor.