Gündem Sibel Ünli kimdir, kaç yaşında? Sibel Ünli biyografisi

Sibel Ünli kimdir, kaç yaşında? Sibel Ünli biyografisi

06.01.2020 - 09:43 | Son Güncellenme:

İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı üçüncü sınıf öğrencisi Sibel Ünli'nin ölümünün ardından sosyal medyada genç kadının intihar ettiği yönünde yaygın bir kanı bulunuyor. Sibel Ünli sosyal medya üzerinden yaptığı son paylaşımda 1 lira parasının kaldığını ve 1 liraya karnını doyurup doyuramayacağı mesajını Twitter hesabından yayımladı. Peki Sibel Ünli kimdir?

Sibel Ünli kimdir, kaç yaşında Sibel Ünli biyografisi

İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı 3. sınıf öğrencisi Sibel Ünli'nin ölümün ardından sosyal medyada genç kızın attığı son mesajlar binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Sosyal medyada geç kadının intihar ettiği kanısı yaygın bir şekilde konuşulurken Sibel Ünli'nin attığı son mesajlar ise yürekleri dağladı. Sibel Ünli'nin cebimde son 1 liram var. Bu parayla karnımı doyurabilirmiyim mesajı genç kadının intihar ettiği ihtimalini güçlendiriyor. Geçtiğimiz ay intihara ilişkin bir paylaşımda bulunan Sibel Ünli'nin bu paylaşımının ardından öğrenci arkadaşları kendisine destek olmuş ve Sibel Ünli 10 günlük bir psikiyatri kliniğinde yatmış ve olumlu sonuç gösterdiği düşüncesi ile taburcu edilmişti.

Haberin Devamı

SİBEL ÜNLİ KİMDİR?

Sibel Ünli 20 yaşında İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı 3. sınıf öğrencisiydi. Ailesi ile birlikte İstanbul Bahçelievler'de yaşıyordu. Yedi çocuklu dar gelirli bir ailenin dördüncü çocuğu olan Sibel Ünli'nin asıl ölüm nedenin yapılacak olan otopsinin ardından belli olacağı duyuruldu.