Gündem Şiddet gören kadını kurtarırken öldürülmüş!

Şiddet gören kadını kurtarırken öldürülmüş!

25.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

İzmir Çeşme’de önceki gece bir gece kulübü önünde kalbinden bıçaklanan Alpay Kalyon’un (33) bar önünde dövülen bir kadını kurtarmaya çalışırken hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Şiddet gören kadını kurtarırken öldürülmüş

FERİT ZENGİN İstanbul - Polis kayıtlarına giren bilgilere göre; oto yıkama işletmeciliği yapan evli ve 1 çocuk babası Alpay Kalyon, eşi Sırma Kalyon ve iki arkadaşıyla birlikte Alaçatı’da bir gece kulübüne eğlenmeye gitti. Alpay Kalyon, yan tarafta bulunan diğer bir gece kulübünün önünde bir kadının bir erkek tarafından dövüldüğünü görünce olaya arkadaşıyla müdahale etti.

Haberin Devamı

“SANA NE, MEKANIN ÖNÜNDE NEDEN KAVGA EDİYORSUN”

Kalyon ve arkadaşı önce kadını döven şahıs ve yanındakilerle, ardından da tartışmaya katılan 3 valeyle kavgaya tutuştu. Kadını döven şahıstan uzaklaşan Kalyon, bu sefer “Sana ne, mekanın önünde neden kavga ediyorsun” diyen valelerin saldırısına uğradı.

Çıkan kavgada Faruk B. isimli vale, Kalyon’u kalbinden bıçakladı. Kalyon, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ardından polis, zanlılar Faruk B., Maşallah T. ve Oğuzhan G. isimli şahısları yakaladı. Cinayetin baş faili Faruk B.’nin 11 ayrı suç kaydının bulunduğu belirlendi. Oğuzhan G. sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer 2 şüphelinin işlemleri sürüyor.