Gündem Şık giyimli lüks araçlı hırsızlar!

Şık giyimli lüks araçlı hırsızlar!

13.03.2018 - 11:09 | Son Güncellenme:

İstanbul Arnavutköy’de bir akaryakıt istasyonunda pompa jeneratörünün içerisinde bulunan aküleri çalan hırsızlar jandarma tarafından yakalandı.

Şık giyimli lüks araçlı hırsızlar

Lüks bir otomobille girdikleri istasyon içerisinde önce keşif yapıp ardından hırsızlığı gerçekleştirdikleri belirlenen 2 hırsızı, unuttukları güvenlik kamera görüntüleri ele verirken, Beyoğlu’nda saklandıkları evde jandarmayı karşılarında bulunca “bizi nasıl buldunuz” diye sormadan da edemedikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Arnavutköy Boyalık Mahallesinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda bulunan ve piyasa değeri 40 bin lira olan jeneratör aküsünün çalındığı ihbarını alınca istasyonda inceleme yaptı. İstasyonun güvenlik kamera görüntülerini inceleyen jandarma ekipleri, güpegündüz meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştirenlerin istasyona lüks bir araçla geldiğini, şüphelilerden birisinin jeneratörün bulunduğu bölüme yönelirken, diğerini nistasyon çalışanlarının durumunu tespit etmek için istasyonun marketinde keşif yaptığını, daha sonra da jeneratörün yanındaki arkadaşının yanına giderek 10 dakika gibi kısa bir sürede hırsızlık olayını soğukkanlı bir şekilde gerçekleştirdiklerini görüntülerden tespit etti.

Haberin Devamı

Dikkat çekmemek için lüks araç kullanıp şık giyinen şüphelilerin izine kamera kayıtlarına düşen kullandıkları aracın plakasından ulaşan jandarma ekipleri, kiralık araç olduğu tespit edilen aracı kiralayan Rent A Car şirketinden kimliklerine ulaştığı 2 hırsızlık şüphelisini Beyoğlu’nda saklandıkları adreslere yaptığı baskınla yakalayıp gözaltına aldı.

Kısa sürede jandarma ekiplerini karşılarında gören S.A. ve C.G isimli şüpheliler, yakayı ele verdiklerini anlayınca ekiplere “Bizi nasıl buldunuz” diye sordu. Sevk edildikleri mahkemece tutuklanıp cezaevine konan S.A. ve C.G., isimli şahısların karışmış olabilecekleri diğer hırsızlık olaylarını aydınlatmak için jandarmanın çalışması devam ediyor.