Gündem Siyah Beyaz dizisi ne zaman başlayacak?

Siyah Beyaz dizisi ne zaman başlayacak?

21.07.2016 - 11:26 | Son Güncellenme:

Star TV' de yayınlanacak olan Ay Yapım'ın üstlendiği Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon' un senaristliğini paylaştığı Siyah Beyaz dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün başrolde yer alacak. Yüksek reyting rekorları kıracak olan Siyah Beyaz dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Siyah Beyaz dizisinde kimler rol alacak? Ne zaman başlıyor? İşte detaylar haberimizde...

Siyah Beyaz dizisi ne zaman başlayacak

Geçtiğimiz yıllarda sadece Arap ülkelerinde yayınlanan bir parfüm reklamında birlikte kamera karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün, başrolü paylaşacağı 'Siyah Beyaz' dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. En son Kara Para Aşk ve Karadayı dizilerini yazan Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat' ın kaleme aldığı Siyah Beyaz dizisinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturacak.

Haberin Devamı

SİYAH BEYAZ DİZİSİ STAR TV’DE

Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün yeni sezonda birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Acılı bir aşk hikayesini konu alacak dizinin çekimlerine bayramdan sonra başlanacak. Dizi, Star TV’de ekrana gelecek. Tatlıtuğ’u, vurdulu kırdılı dizide, bu kez takım elbiseli haliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Ay Yapım imzalı dizi için ilk olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile anlaşılmış ardından da senaryo için Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat ikna edilmişti. Uzun süren arayışın ardından Tatlıtuğ’ın partnerliği için Tuba Büyüküstün ile anlaşmaya varıldı.

Siyah Beyaz dizisi ne zaman başlayacak

Siyah Beyaz Konusu

Kıvanç Tatlıtuğ babası için tetikçilik yapan soğuk kanlı, duygusuz ve acımasız bir adamı canlandırıyor. Tuba Büyüküstün ise naif iyilik meleği bir kadını canlandırıyor. Bu iki zıt karakterin buluşmasıyla unutulmaz bir aşk yaşanacak. Siyah ve beyaz kadar zıt karakterlerin aşkla buluşmasında ortaya engellerle dolu serüven yaşanacak.

Haberin Devamı

KIVANÇ TATLITUĞ'A REKOR ÜCRET

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ en son Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol almıştı. Sonra setlere bir süre ara vermişti. Yakışıklı oyuncu yeni dizisi 'Siyah Beyaz'ile hayranlarıyla yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Star TV ekranlarında yayınlanacak olan 'Siyah Beyaz' dizisinde bölüm başı 130 bin liraya el sıkıştı. Daha önce rol aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisinde bölüm başı 70 bin lira kazanan yakışıklı oyuncu, yeni sezonda rekor bir ücretle döndü. Siyah Beyaz dizisinde başrol oynayacak olan Tatlıtuğ'un rekor bir anlaşmaya imza attığı öğrenildi. Bölüm başı 130 bin lira kazanacak olan oyuncunun ayda 520 bin lira kazanacak. Kıvanç Tatlıtuğ' un ilk 10 bölüm ücretini peşin aldığı öne sürüldü. Yakışıklı oyuncu, dizide babası adına tetikçilik yapan acımasız bir adama canlandıracak. Tatlıtuğ'un partneri Tuba Büyüküstün ise iyiliksever bir kadın olarak karşımız da olacak.Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün yeni sezonda birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Siyah Beyaz Oyuncuları

Kıvanç Tatlıtuğ

27 Ekim 1983 Adana doğumlu olan Kıvanç Tatlıtuğ Best Model Of Türkey seçilmesiyle adını duyurmuştur. Yakışıklı oyuncu önce basketbol daha sonra modellik ve son olarak oyunculuğa kendini adamıştır. Kuzey Güney dizisi ile çıkış yakalayan Kıvanç Tatlıtuğ o yıllarda 5 sene üst üste en iyi erkek oyuncu ödülünün sahibi olmuştur. Tatlıtuğ son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde başrol oynamış fakat dizi beklentinin altında kalmıştır.

Haberin Devamı

Tuba Büyüküstün

5 Temmuz 1982 İstanbul doğumlu güzel oyuncu 1.73 boyunda ve 53 kilodadır. Onur Saylak ile 5 yıllık bir evliliği bulunan Büyüküstün'ün 2 çocuğu bulunmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesinde eğitimini tamamlamıştır. Çemberimde Gül Oya, Asi, Yüreğine Sor, Gönül Çelen gibi dizilerde oynayan güzel asıl çıkışını Engin Akyürek ile başrollerini paylaştığı Kara Para Aşk dizisinde yakalamıştır.