Gündem Son dakika: AFAD duyurdu! Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem

Son dakika: AFAD duyurdu! Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem

03.03.2024 - 17:53 | Son Güncellenme:

AFAD'da yer alan bilgilere göre Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olumsuz bir durum olmadığını açıkladı.

Son dakika: AFAD duyurdu Malatyada 4.4 büyüklüğünde deprem

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya ve çevresindeki illerde de hissedilen depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Haberin Devamı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre, saat 17.43'te merkez üssü Malatya’nın Doğanşehir ilçesi olan 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7.3 kilometre derinliğinde kaydedilen deprem, çevre il ve ilçelerde de hissedildi. AFAD ve ilgili kurumların yaptığı saha taramasında ilk belirlemelere göre depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

OLUMSUZ DURUM YOK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Malatya Doğanşehir’de 4.4 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun” ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

 

Son dakika: AFAD duyurdu Malatyada 4.4 büyüklüğünde deprem