Gündem SON DAKİKA! Aksaray'da yolcu otobüsü kaza geçirdi! 2 kişi öldü 34 kişi de yaralı

SON DAKİKA! Aksaray'da yolcu otobüsü kaza geçirdi! 2 kişi öldü 34 kişi de yaralı

03.05.2024 - 06:04 | Son Güncellenme:

Son dakika gelen bilgilere göre Aksaray'da feci bir kaza meydana geldi. Niğde - Ankara Otoyolu'nda yolcu otobüsü devrildi. Kazada kişi 2 öldü, 34 kişi de yaralı. İşte detaylar...

Son dakika haber: Niğde - Ankara Otoyolu'nda yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 34 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza gece 03.00 sıralarında Niğde - Ankara Otoyolu Nevşehir gişeler çıkışı Babakonağı mevkiinde meydana geldi. Kilis - İstanbul seferini yapan Hannan Samanoğlu’nun kullandığı 79 AF 880 plakalı Metro Turizm'e ait yolcu otobüsü henüz belirlenemeyen nedenden dolayı şarampole devrildi.

SON DAKİKA Aksarayda yolcu otobüsü kaza geçirdi 2 kişi öldü 34 kişi de yaralı

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, AFAD, UMKE, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar Nevşehir ve Aksaray’daki hastanelerde tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden 2 kişi otobüsün altından ekiplerce çıkartıldı.

SON DAKİKA Aksarayda yolcu otobüsü kaza geçirdi 2 kişi öldü 34 kişi de yaralı

 

KÖPEK YAVRULARI DA KURTARILDI

Kaza yapan otobüsün bagajında bulunan 3 tane köpek yavrusu da kurtarılarak ekiplere teslim edildi.

Kaza nedeniyle Niğde - Ankara Otoyolu'nda trafik kontrollü olarak sağlanıyor.

Haberin Devamı

SON DAKİKA Aksarayda yolcu otobüsü kaza geçirdi 2 kişi öldü 34 kişi de yaralı

KAZA BİR ANDA OLDU

Tedaviye alınan yaralı yolculardan Bayram Ali Yılmaz, "Otobüs doluydu. Şoför uyudu herhalde, kaza bir anda oldu." dedi.

KAZADAN ÖNCE 3 KEZ ŞERİT DEĞİŞTİRİNCE, YOLCULAR UYARMIŞ

2 kişinin öldüğü, 34 kişinin de yaralandığı yolcu otobüsünün devrildiği kazanın ayrıntıları ortaya çıktı. Kazada yaralanan otobüs şoförü Hannan Samanoğlu'nun Adana'nın Pozantı ilçesindeki moladan sonra direksiyon başına geçtiği tespit edildi. Kazadan önce Samanoğlu 3 kez şerit değiştirince yolcular tarafından uyarıldığı, ardında 150 metre gittikten sonra otobüsün şarampole devrilip, 15 metre sürüklendiği belirlendi. Tedavisinin ardından jandarma tarafından gözaltına alınan Samanoğlu'nun ilk ifadesinde kaza anını hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Kazada ölen 2 kişinin de Sultan Kaplan (85) ve Suriye uyruklu Fitim Çığıl (70) olduğu belirlendi. Yaralıların tedavisi ise sürüyor. (DHA)