Gündem Son dakika... Ankara'da iki otomobil çarpıştı! 6 ölü, 3 yaralı

Son dakika... Ankara'da iki otomobil çarpıştı! 6 ölü, 3 yaralı

11.12.2021 - 09:48 | Son Güncellenme:

Son dakika haberlere göre, Ankara'nın Kahramankaza ilçesinde meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı. Kazada 6 kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Kaza, sabah saatlerinde Ankara- Kahramankazan kara yolunun 16'ncı kilometresinde FSM Bulvarı İmrendi Kavşağı'nda yol çalışması olan bölgede meydana geldi. Eskişehir'den Kahramankazan'a giden Yusuf Öğüt (59) yönetimindeki 26 PU 096 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Mustafa T. yönetimindeki 06 CBK 256 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Haberin Devamı

Kazada sürücü Yusuf Öğüt ile yanındaki Sultan Öğüt (56), Nevzat Öğüt (37), Burcu Sağlam (28), Nezahat Cıbıroğlu (40) ve diğer otomobildeki Abdullah Kocabaş (37) hayatını kaybetti. Mustafa T, Mahmut P. ve Mahmut B. ise kazada ağır yaralandı. Yaralılar, çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazada ölenlerin cesetleri olay yerindeki incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Kazada, aynı araçta yaşamını yitiren 5 kişinin, vefat eden bir akrabalarının cenazesine katılmak için Eskişehir'den Kahramankazan'a geldiği belirtildi.

Son dakika... Ankarada iki otomobil çarpıştı 6 ölü, 3 yaralı

MORG ÖNÜNDE GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Kazada hayatını kaybeden sürücü Yusuf, eşi Sultan, oğlu Nevzat Öğüt, kızı Nezahat Cıbıroğlu, yeğeni Burcu Sağlam ile diğer otomobildeki Abdullah Kocabaş'ın otopsi işlemleri Kahramankazan'daki Hamdi Eriş Devlet Hastanesi morgunda devam ediyor. Morg önünde toplanan ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Ağlayanlar, diğer yakınları tarafından teskin edildi. Kazada, hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişinin, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ve Çamlıdere ilçesinde toprağa verilecek akrabalarının cenazesi için Eskişehir'den yola çıktığı belirtildi.

Haberin Devamı

Son dakika... Ankarada iki otomobil çarpıştı 6 ölü, 3 yaralı


'CENAZE İÇİN GELİYORLAR'

Kazaya ilişkin açıklama yapan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, kazanan Ankara-İstanbul karayolu üzerinde meydana geldiğini belirterek, "Maalesef 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Bu haber bizi çok derinden üzdü. Aracın biri Eskişehir’den bir cenaze için Çamlıdere’ye geliyor. Kaza 2 aracın çarpışması sonucu meydana geldi. Ayrıca vefat edenlerin 5’inin aynı aile mensubu olduğunu öğrendik" ifadelerini kullandı.

'SABAH İŞE GİDİYORDU'

Diğer araçta hayatını kaybeden Abdullah Kocabaş'ın bacanağı Hulusi Saban ise, "Sabah işe giderken Eskişehir’den cenaze için gelen kişilerle çarpışmış. Bacanağım orada vefat etti. Çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Ankara'da, trafik kazasında hayatını kaybeden Yusuf Öğüt ile eşi Sultan, oğlu Nevzat Öğüt, kızı Nezahat Cıbıroğlu ve yeğeni Burcu Sağlam için Kahramankazan’daki Ulu Camii'nde cenaze namazı kılındı. İkindi vakti kılınan cenaze namazına, hayatını kaybedenlerin yakınları katıldı. Namazın ardından Yusuf, Sultan, Nevzat Öğüt ve Nezahat Cıbıroğlu’nun cenazeleri defnedilmek üzere Eskişehir’e götürülürken, Burcu Sağlam'ın cenazesi de Kahramankazan Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Öte yandan kazada ölen 5 kişinin, Burcu Sağlam'ın babaannesi Selfet Sağlam'ın cenazesine katılmak için Eskişehir'den geldiği öğrenildi.