GündemElazığ'da bir evde 6 kişi ölü bulundu, yeni detaylar ortaya çıktı

Elazığ'da bir evde 6 kişi ölü bulundu, yeni detaylar ortaya çıktı

31.03.2023 - 18:05 | Son Güncellenme:

Elazığ'da bir evde 6 kişinin ölü bulunduğu öğrenildi. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken olayla ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Olay, öğleden sonra Sanayi Mahallesi Ümran Sokak'taki 3 katlı evin 2'nci katında meydana geldi. Doğal gaz kaçağı ihbarı üzerine adrese giden ekipler, evde 6 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı.

Haberin Devamı

Elazığda bir evde 6 kişi ölü bulundu, yeni detaylar ortaya çıktı

Yapılan incelemede, vücutlarında kurşun izlerine rastlandı. Durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Adrese gelen sağlık ekipleri, kontrollerinde, Hüseyin Fırat ile babası Cumali, annesi Zeynep, erkek kardeşleri Yusuf ve Mesut ile kız kardeşi Remziye Fırat'ın hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasında, Hüseyin Fırat'ın anne ve babasıyla kardeşlerini silahla ateş edip öldürdükten sonra yaşamına son verdiği belirlendi. Polisin evdeki incelemesi sürerken, cenazeler, işlemlerin ardından otopsi için morga götürülecek.

Elazığda bir evde 6 kişi ölü bulundu, yeni detaylar ortaya çıktı

Hüseyin Fırat ailesinden 5 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti.

Hüseyin Fırat'ın öğretmen olduğu ve geldiği ailesinin evinde, yaşadıkları tartışmanın ardından olayı gerçekleştirdiği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

KUMAR BORCU İDDİASI

Öte yandan, öğretmen Hüseyin F.'nin kumar borcunun bulunduğu ve para istemek için babasının evine geldiği iddia edildi. Babasının para vermemesi üzerine çıkan tartışmada Hüseyin F.'nin cinnet getirerek ailesini katlettiği ve ardından intihar ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CENAZELER MORGA GÖTÜRÜLDÜ

Elazığ'da öğretmen Hüseyin Fırat, Sanayi Mahallesi Ümran Sokak'taki evde babası Cumali, annesi Zeynep, erkek kardeşleri Yusuf ve Mesut ile kız kardeşi Remziye Fırat'ı silahla öldürdükten sonra yaşamına son verdi. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, işlemlerinin ardından Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.