Gündem Son dakika... Erzincan'da korkutan deprem! Büyüklüğü...

Son dakika... Erzincan'da korkutan deprem! Büyüklüğü...

28.10.2020 - 12:25 | Son Güncellenme:

Gelen son dakika haberine göre, saat 12.16 sıralarında merkez üssü Erzincan Tercan olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika... Erzincanda korkutan deprem Büyüklüğü...

AFAD'dan alınan son dakika bilgisine göre deprem 6.79 km derinlikte meydana geldi.

Haberin Devamı

Kandilli Rasathanesi'den geçen son dakika haberlerine göre ise Erzincan'daki depremin merkez üssü Tercan olarak belirtildi. Depremin büyüklüğü 4.4 olarak güncellenirken, derinliği ise 5 kilometre olarak ölçüldü. Sarsıntının Erzurum'da da hissedildiği kaydedildi.

Son dakika... Erzincanda korkutan deprem Büyüklüğü...

 'CAN KAYBI VE YARALANMA OLMADI, 23 EVDE HASAR OLUŞTU'

Erzincan'ın Tercan ilçesinde meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremin ardından Erzincan Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, 23 evde hasar oluştuğu herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığı belirtildi.

AFAD, Çevre ve Şehircilik, İl Özel İdaresi ve jandarmanın bölgedeki incelemelerinin devam ettiğinin vurgulandığı açıklamada, "Tercan ilçesi Çadırkaya beldesinde15, Beykonak köyünde 1, Küçükağa köyünde 1, Beğendik köyünde 5, Çayırlı ilçesinin Çaykent köyünde 1 ev olmak üzere toplam 23 evde hasar olduğu tespit edilmiştir. Herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmamıştır. Ekiplerimiz sahada olup, bölgedeki kontrol çalışmaları titizlikle devam etmektedir" denildi.