Gündem Son dakika! Eşiyle fotoğrafını hız göstergesine koyup tetiğe bastı!

Son dakika! Eşiyle fotoğrafını hız göstergesine koyup tetiğe bastı!

24.02.2021 - 17:31 | Son Güncellenme:

Gelen bir son dakika haberine göre; Adana'da park ettiği aracının içinde, hız göstergesinin olduğu panele dini nikahlı karısıyla çekilmiş fotoğrafını koyan ve kendisini başından vuran kişi ağır yaralandı.

Olay, saat 16.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi İbo Osman Caddesi’nde meydana geldi. Caddeye park ettiği 35 KHJ 02 plakalı otomobilinin hız göstergesi paneline dini nikahlı eşiyle çekilen fotoğrafını koyan Ahmet Ş. bir süre sonra yanındaki tabancasının namlusunu başına dayayıp, tetiği çekti. Silah sesini duyan çevredekiler, Ahmet Ş.’yi araçta kanlar içinde görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ağır yaralanan Ahmet Ş., ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Son dakika Eşiyle fotoğrafını hız göstergesine koyup tetiğe bastı

'BEN BU GECE ÖLMEZSEM BİR DAHA ÖLMEM'

Ahmet Ş.'nin intihar girişiminde bulunduğu otomobilde incelemelerde bulunan polis ekipleri, aracın teybine takılan flaş bellek üzerinden Ümit Besen'in 'Ben bu gece ölmezsem' şarkısını dinlediği belirlendi. Ahmet Ş. ile dini nikahlı eşi arasında bir süredir sorunlar olduğu, görüşmedikleri belirtildi.

Son dakika Eşiyle fotoğrafını hız göstergesine koyup tetiğe bastı