Gündem Son dakika haberi: İstanbul'da hastanede korkutan yangın! Kontrol altına alındı

Son dakika haberi: İstanbul'da hastanede korkutan yangın! Kontrol altına alındı

22.06.2020 - 21:41 | Son Güncellenme:

Son dakika haberine göre, Samatya'daki İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi bölümünde yangın çıktı. İstanbul Valiliği, Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yangının kontrol altına alındığını, herhangi bir yaralı ve can kaybı bulunmadığını bildirdi.

Samatya'daki İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi bölümünde yangın çıktı. Yangın nedeniyle dumanlar binayı kapladı.

Haberin Devamı

Hastane çalışanları ve hasta yakınları bir yandan itfaiye ekiplerine haber verirken bir yandan hastaları tahliye etti. Acil durumdaki hastalar ambulanslarla başka hastanelere nakledildi. Tahliye sırasında hareketli anlar yaşanırken olay yerine Beyoğlu, Şişli, Fatih ve Bakırköy'den çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Ekiplerin camları kırarak duman tahliyesinde bulundu. Yapılan müdahalenin ardından yangın söndürüldü.

Ekiplerin hastanedeki çalışmaları sürüyor.

 

Son dakika haberi: İstanbulda hastanede korkutan yangın Kontrol altına alındı

Son dakika haberi: İstanbulda hastanede korkutan yangın Kontrol altına alındı

SAĞLIK BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI

Sağlık Bakanlığı, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan yangının, can kaybı ve yaralanma olmadan söndürüldüğünü duyurdu. 

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde saat 21.30'da meydana gelen yangın kısa sürede söndürülmüştür. Yangında can kaybı veya yaralımız yoktur. Hastanenin ikinci katında nöroloji-nöroşirurji servisinde çıkan yangının teknik bir sebepten kaynaklanmadığı belirlenmiştir. Sebebiyle ilgili tahkikat devam etmektedir" denildi. 

Haberin Devamı

Açıklamada, duman tahliyesinin tamamlanmasının ardından hastanenin normal hizmetine devam edeceği de kaydedildi. 

Son dakika haberi: İstanbulda hastanede korkutan yangın Kontrol altına alındı