Gündem Son dakika haberi: İstanbul'daki bombalı terör saldırısında şehit sayısı yükseldi

Son dakika haberi: İstanbul'daki bombalı terör saldırısında şehit sayısı yükseldi

12.12.2016 - 10:42 | Son Güncellenme:

Türkiye'yi yasa boğan saldırıdan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul'daki terör saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısını 44'e yükseldiğini açıkladı. Meclis Genel Kurulu'nda konuşan Bakan Akdağ, İstanbul Beşiktaş'taki bombalı terör saldırılarında hayatını kaybedenlerinin sayısının 44'e ulaştığını söyledi. Sağlık Bakanı Akdağ, "Biz 36 polisimiz ve 8 sivilin hayatını kaybettiği çok ağır, kanlı bir saldırıyla karşı karşıya kaldık ve iki gündür uykusuz biçimde meselenin Sağlık Bakanı olarak doğrudan doğruya içindeyim" dedi.

Son dakika haberi: İstanbuldaki bombalı terör saldırısında şehit sayısı yükseldi

Son dakika haberi: Beşiktaş Vodafone Arena'da maç çıkışı sırasında bombalı araçla gerçekleştirilen hain terör saldırısında şehit sayısının 44, yaralı sayısının ise 155 olduğu bildirildi. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''36 polis, 8 sivilimizin şehit olduğu çok ağır kanlı bir saldırı ile karşı karşıya kaldık.Bu çatı altında samimi olalım. Hepimizin yüreğini yakan olayların müsebbibi belli?'' dedi.

Haberin Devamı

2 AYLIK EVLİ POLİS HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde bulunan polis memuru Tugay Can Kızılırmak bugün hayatını kaybetti. Beşiktaş'taki terör saldırısında ağır yaralanan polislerden biri olan Kızılırmak'tan gelen acı haber, hastanede bekleyen yakınlarını göz yaşlarına boğdu.. Şehit polisin acılı yıkınları terörü lanetledi. Şehidin amcası 26 yaşındaki Tugay Can Kızılırmak'ın 2 ay önce evlendiğini söyledi.

Son dakika haberi: İstanbuldaki bombalı terör saldırısında şehit sayısı yükseldi

POLİSLERİN TOPLANDIĞI NOKTAYA SALDIRMIŞLARDI

Cumartesi akşamı Beşiktaş Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının bitmesinin ardından Bursaspor taraftarının staddan çıkışının sonrasında Çevik Kuvvet polislerinin toplandığı noktaya bombalı araçla saldırı gerçekleştirilmişti.

Haberin Devamı

KAHRAMAN POLİSLER CAN KAYBININ ARTMASINI ÖNLEDİ

Maçka Parkı'nın Bayıldım Caddesi girişindeki Çevik Kuvvet otobüslerine doğru yürüyen canlı bombayı hedefine 10 metre kala fark eden polisler, can kaybının daha da büyümesini önledi. Canlı bombayı durduran 5 kahraman polis arkadaşlarını kurtardı ancak kendileri şehit oldu. Saldırıyla ilgili 13 kişi gözaltına alındı.