Gündem Son dakika! İçişleri Bakanlığı açıkladı! Ağır darbe

Son dakika! İçişleri Bakanlığı açıkladı! Ağır darbe

06.03.2021 - 11:13 | Son Güncellenme:

Gelen bir son dakika haberine göre; İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı, şubat ayında düzenlenen iç güvenlik operasyonlarında 78 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Son dakika İçişleri Bakanlığı açıkladı Ağır darbe

İçişleri Sözcüsü Çataklı, şubat ayında uyuşturucuyla mücadele operasyonlarında gözaltına alınan 23 bin 714 kişiden 1759'unun tutuklandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Çataklı, salgınla mücadele kapsamında bugüne kadar 40 milyon 835 bin denetim ile 469 bin ihbar ve şikayet üzerine kontrol yapıldığını bildirdi.

KONTROLLÜ NORMALLEŞME AÇIKLAMASI

Salgınla mücadelede kontrollü normalleşme dönemine adım atmış bulunuyoruz. Rehavete kapılmamak maksadıyla yeni dinamik denetim modeliyle çalışmalarımıza başladık. 2 gün önce de 260 bin denetim hedefiyle yaptığımız uygulamaya ekiplerle sahadaydık. Bu dönemin rehavete sebep olmadan, vaka sayılarını arttırmadan salgının seyrini kontrol altında tutmaya gayret edeceğiz.

Son dakika İçişleri Bakanlığı açıkladı Ağır darbe

EREĞLİ KAYMAKAMI AÇIKLAMASI

Bir iki gün önce Ereğli Kaymakamımız ile ilgili sosyal medyada gündem oluşturuldu. Türkiye'nin her meselesinde karşıtlık koymak isteyenler aynı tutum ve davranışlarını sürdürüyorlar. Üstelik bu davranışı sergileyenler arasında milletvekilleri de var. Gözümüzdeki çapağı almak yerine gözümüze çöp batırıyorlar.

Haberin Devamı

Bu salgınla mücadele etmeye çalışırken 3.5 ay öncesine ait başka koşulun, zamanın, yerin bir olayından üstelik başını sonunu makaslamak suretiyle manipulatif şekilde bu mücadelenin verilmeye çalışıldığı gün gündem olmasını anlaşılır bulmadık.

"GÖLGE ETMESİNLER BAŞKA İHSAN İSTEMİYORUZ"

Engel olmasınlar, gölge etmesinler başka ihsan istemiyoruz. Bu tavrın, davranışın kimseye bir faydası yok.

Siber suçlarla mücadelede Şubat ayında 10 bin sosyal medya ile ilgili işlem yapılmıştır. 323'ü adli makamlarca tutuklanmıştır.

Çağımız teknolojik olarak geliştikçe bu suç türü de yaygınlaşıyor. Her gün yeniden siber dolandırıcılık oluyor. Köken olarak zor olduğunu da kabule delim, önemli olan hiç mağduriyet yaşanmaması elbette. Vatandaşlarımızı bu hususta hassasiyete davet ediyoruz.

 

Yazarlar