Gündem Kartal'da silahlı saldırı

Kartal'da silahlı saldırı

24.02.2021 - 11:23 | Son Güncellenme:

İstanbul Kartal'da bir kişi aracına bindiği sırada silahlı saldırıya uğradı. Yaralı N.K, hastaneye kaldırılırken polis olaya ilişkin çalışma başlattı.

Kartalda silahlı saldırı

Olay, Yakacık'ta saat 09.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre sabah işe gitmek için evinden çıkan N.K, aracına bindiği sırada silahlı saldırıya uğradı. Yüzü maskeli saldırgan N.K'yı ayağından yaralandı. Henüz kimliği belirlenmeyen saldırgan olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri bacağından yaralanan N.K ilk müdahalenin ardından ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. N.K'nın yakınlarından bir kadın olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Haberin Devamı

Olay Yeri İnceleme ve Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipleri olay yerinde incelemeler yaptı. Yapılan incelemelerde iki boş kovan bulunduğu ve güvenlik kameralarını incelemeye alındı.

Vurulan kişinin komşusu, 'Biz evde yatıyorduk. İki el silah sesi duydum. Sesleri duyunca olay yerine geldim. Olay yerinde bir kişinin vurulduğunu ve yere düştüğünü gördüm. Ayağından iki tane kurşun almıştı. Polisler de çalışma yapıyor. Vurulan kişi de bizim komşumuz olur. Olayı gerçekleştiren kişi yüzü maske olduğu, yürüyerek buraya geldiği ve komşumuza ateş edip kaçmış' diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.