17.05.2025 - 22:13 | Son Güncellenme:
AA
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi olan 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 7,1 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.
VALİ ÜNER'DEN AÇIKLAMA
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, depremde ilk belirlemelere göre olumsuz bir durumun meydana gelmediğini bildirdi.
Ünlüer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Göksun İlçemizde 4 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramaları için yönlendirilmiştir. An itibarıyla olumsuz bir durum yoktur. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun."
#DEPREM
— AFAD Deprem (@DepremDairesi) May 17, 2025
Büyüklük:4.0 (Mw)
Yer:Göksun (Kahramanmaraş)
Tarih:2025-05-17
Saat:22:05:44 TSİ
Enlem:38.14028 N
Boylam:36.60333 E
Derinlik:7.01 km
Detay:https://t.co/6IRkvhJmIc@afadbaskanlik @trthaber @anadoluajansi
İngiliz basınının önde gelen bulvar gazetelerinden Daily Mail'in özel haberine göre, Meghan Markle'ın İngiliz eleştirmenlere aldırmadığı ve doğum odasında twerk yaptığı bir videonun ortaya çıkması büyük bir tartışma yarattı.