Gündem Son dakika: 'Karagümrük çetesine' operasyon! 53 adrese baskın yapıldı

Son dakika: 'Karagümrük çetesine' operasyon! 53 adrese baskın yapıldı

11.06.2021 - 07:15 | Son Güncellenme:

Son dakika haberine göre; İstanbul merkezli 4 ilde, kamuoyunda "Karagümrük çetesi" olarak bilinen suç örgütüne yönelik operasyon başlatıldı. Bazı şüphelilerin gözaltına alındığı operasyon kapsamında aramaların sürdüğü, gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

Son dakika: Karagümrük çetesine operasyon 53 adrese baskın yapıldı

Kamuoyunda 'Nurişler' ve Karagümrük çetesi olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyonda haklarında gözaltı kararı çıkarılan 27 şüpheli isimden 19'u yakalanıp gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Batman Cezaevinde bulunan örgüt elebaşı Nuri Ergin'in talimatları doğrultusunda bir çok tehdit, haraç, gasp ve çetesel faaliyetlere karıştıkları belirlenen 27 çete mensubu şüphelinin gözaltına alınması için bu gün İstanbul merkez olmak üzere 4 ilde 53 adrese baskınlar düzenlendi.

Son dakika: Karagümrük çetesine operasyon 53 adrese baskın yapıldı

İstanbul Organize polisince düzenlenen baskınlarda haklarında gözaltı kararı çıkarılan şahıslardan örgüt elebaşi Nuri Ergin'in oğlu Anıl Ergin ile örgüt elebaşının kardeşi Soner Ergin ve yine örgüt elebaşı kızkardeşi Neslihan Ergin' Ecim'in de aralarında bulunduğu 19 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

İki ruhsatsız silahında ele geçirildiği baskınlarda polis adreslerinde bulamadığı çete mensubu 8 şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını devam ettiriyor.