Gündem Son Dakika: Marketler kaça kadar açık/kaçta kapanıyor? Hafta sonu marketler saat kaçta açılıyor?

Son Dakika: Marketler kaça kadar açık/kaçta kapanıyor? Hafta sonu marketler saat kaçta açılıyor?

26.02.2021 - 09:50 | Son Güncellenme:

Market çalışma saatleri araştırılıyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağının uygulandığı saatlerde marketler ve bakkallar açık oluyor mu? Hafta sonu marketler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Alışveriş yapacak olanlar marketlerin çalışma saatlerini merak ediyor. Peki, marketler hafta sonu açık mı? İşte market, bakkal, fırın hafta sonu çalışma saatleri.

Son Dakika: Marketler kaça kadar açık/kaçta kapanıyor Hafta sonu marketler saat kaçta açılıyor

Sokağa çıkma yasağında uygulanan kısıtlamalarla ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Cuma akşamı başlayıp, Pazartesi sabahına kadar devam eden sokağa çıkma yasağında marketler, bakkallar ve fırınlar çalışıyor mu? Marketler saat kaçta açılıyor/kapanıyor? İşte vatandaşların merak ettiği soruların yanıtı.

Haberin Devamı

HAFTA SONU MARKETLER BAKKALLAR KAÇA KADAR AÇIK?

• Market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler ve çiçekçiler bugün saat 20.00’ye kadar, Cumartesi ve Pazar günleri ise 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacaktır. Yine belirtilen süre içerisinde marketler, bakkallar, manavlar, kasaplar, kuruyemişçiler ve çiçekçiler telefonla ya da online olarak aldıkları siparişleri teslim edebileceklerdir.

• Cumartesi ve Pazar günleri ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri açık olacaktır.

• Online sipariş firmaları da Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerinde 10.00-24.00 saatleri arasında siparişleri teslim edebileceklerdir.

• Vatandaşlarımız sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan günlerde (Cumartesi-Pazar) ikametlerine en yakın market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçi, çiçekçi ve fırın ya da ekmek satış bayine yürüyerek gidip gelebileceklerdir.