GündemSon dakika... Marmara Bölgesi için flaş uyarı! Bugün öğlen saatlerinde başlıyor

Son dakika... Marmara Bölgesi için flaş uyarı! Bugün öğlen saatlerinde başlıyor

18.05.2021 - 10:35 | Son Güncellenme:

Gelen bir son dakika haberine göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara Bölgesi'nde, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Sakarya çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Son dakika... Marmara Bölgesi için flaş uyarı Bugün öğlen saatlerinde başlıyor

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, bölgede parçalı ve çok bulut hava hakim olacak.

Haberin Devamı

Edirne ve Kırklareli çevrelerinin sabah, Tekirdağ ve İstanbul çevrelerinin öğle saatlerinden itibaren; Kocaeli, Yalova ve Sakarya çevrelerinin öğleden sonra olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği bölgede, rüzgar güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler