Gündem Son dakika! Operasyon bölgesinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika! Operasyon bölgesinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

24.10.2021 - 10:18 | Son Güncellenme:

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklama, "Pençe-Yıldırım operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi." denildi.

Son dakika Operasyon bölgesinde 3 PKKlı terörist etkisiz hale getirildi

MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Yıldırım operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin hava harekatı ile etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haberin Devamı

MSB'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürüyor. Pençe-Yıldırım operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek" denildi.

 'TALİMATLARINIZ ELİMİZDE'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çukurca sınırından sızan 2 teröristin hava desteği ve kara operasyonuyla ele geçirildiğini bildirdi.

Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı diğer paylaşımında 2 terörist ile birlikte ele geçirilen mühimmatları açıkladı. Bakan Soylu, "Dün gece Çukurca’ya sızan ve ölü ele geçirilen teröristlerdeki mühimmatlar; 2 adet M-16 Piyade Tüfeği, 4 adet el bombası, 9 adet M-16 şarjörü, 1 adet patlayıcı ateşleme düzeneği. Ayrıca talimatlarınız elimizde. 112'yi ararsanız getiririz veya Meclis'teki arkadaşlarınıza bırakırız" dedi.

Haberin Devamı

Son dakika Operasyon bölgesinde 3 PKKlı terörist etkisiz hale getirildi