Gündem Son Dakika ! Rüzgar Çetin tahliye oldu

Son Dakika ! Rüzgar Çetin tahliye oldu

04.10.2016 - 12:34 | Son Güncellenme:

Duruşmada mütalaasını açıklayan savcı, Rüzgar Çetin'in tutukluluk halinin devamına karar verilmesini istedi. Mahkeme 'Bilinçli taksirle öldürme' suçundan 22,5 yıla kadar hapsi istemiyle yargılalnan Çetin'i oy çokluğuyla tahliye etti...

Son Dakika  Rüzgar Çetin tahliye oldu

Beşiktaş'taki trafik kazasında polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün şehit olmasına, polis memuru Emre Tetik'in ise yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle 9 aydır tutuklu yargılanan ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in yargılandığı davada savcı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı.

Haberin Devamı

MAHLKEME TAHLİYESİNE KARAR VERDİ
Rüzgar Çetin'e 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi. Rüzgar Çetin, tutuklu kaldığı 8 aylık süre de dikkate alınarak tahliye edildi. Mahkeme başkanı tahliye kararına muhalefet etti. Tahliye kararı oyçokluğuyla alındı.

Gözaltındaki görüntüleri ortaya çıktı

TUTUKLULUK HALİNİN DEVAMINA KARAR VERİLMESİ TALEP EDİLDİ

Cumhuriyet savcısı mütalaasında, Rüzgar Çetin'in bilinçli taksirle bir kişiyi öldürmek ve bir kişiyi yaralamak suçundan kanununun üst hatten cezalandırılmasını ve tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti. İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 4'üncü celsesi görülen duruşmada, 22.5 yıla kadar hapsi istenen tutuklu sanık Rüzgar Çetin hazır bulundu. Mahkemeye dilekçe sunarak sikayetlerinden vazgeçen şehit polis İsmet Fatih Alagöz'un ailesi ile yaralanan polis Emre Tetik 'in ailesinden durusmaya katılan olmadı.

Haberin Devamı

İŞTE KAZA ANI