Gündem Taciz ateşi açan 14 PKK'lı terörist öldürüldü

Taciz ateşi açan 14 PKK'lı terörist öldürüldü

22.01.2024 - 09:52 | Son Güncellenme:

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 14 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiği bildirildi.

MSB'den yapılan açıklamada Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 14 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Haberin Devamı

Yapılan açıklamada, "Taciz ateşi açan teröristlere misliyle karşılık verildi. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 14 PKK/YPG’li teröristi ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hale getirdi" ifadeleri kullanıldı.

MSB: 17 TERÖRİST ETKİSİZ

Milli Savunma Bakanlığı’ndan dün yapılan açıklamada, “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz çelikten pençeleri ile terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyor. Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 10 PKK’lı terörist hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi. Asil milletimizi terör belasından kurtarmak için mücadelemizi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz, sürdüreceğiz!” denildi.

Haberin Devamı

 Bakanlıktan yapılan diğer bir açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde tespit ettiği 7 PKK/YPG’li teröristi hain emellerine ulaşamadan etkisiz hâle getirdi. En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek.”