Gündem Söz 18. yeni bölümde Bahar'ın babası ölüyor!

Söz 18. yeni bölümde Bahar'ın babası ölüyor!

16.10.2017 - 11:21 | Son Güncellenme:

Söz 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Söz dizisi yayınlanan 18. yeni bölümde Bahar'ın babası saldırı sonucunda hayatını kaybediyor. Bahar babasının cenazesinin başında teröristlere beddua ediyor. Söz nefes kesen yeni bölümü ile 23 Ekim Pazartesi akşamı ekrana geliyor.

Söz 18. yeni bölümde Baharın babası ölüyor

Pazartesi akşamları ekrana gelen Söz dizisi yeni bölümde terör planları ortaya çıkan Büyük Bey kaçmak için Bahar'ı kullanır. Yavuz esir alınan Bahar'ı kurtarabilecek midir? Son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanını da yayınlayan Söz izleyenleri meraklandırdı.

Haberin Devamı

Söz yeni bölümü ile 23 Ekim Pazartesi STAR TV'de...

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yavuz, Bahar’ı kurtarabilecek mi?

Terör bağlantısı ortaya çıkan Büyük Bey, kaçmak için kızı Bahar’ı kullanmanın planlarını yaparken, Eylem bombayı patlatmadan kurtulmanın yolunu aramaktadır. Bu sırada Eylem’in üzerindeki bombanın patlamaması için Avcı da çok zor bir karar vermek üzeredir. Ancak ikisi de hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalacaktır.

Oğlunu kimin öldürdüğünü öğrenmek isteyen Çolak; Büyük Bey ve Agâh’a bir plan hazırlar. Tim’in düzenleyeceği operasyon işleri Çolak için epey zorlaştırır. Yavuz ise Büyük Bey’i yakalamak ve Bahar’ın hayatını kurtarmak arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Haberin Devamı

SÖZ 18. BÖLÜM FRAGMANI